Denyo Artık Neden Siteleri Pek Etkilemiyor
-
arkadaşlar ben denyo launch IV kullanıyorum ve artık sitelere pek etkisinin kalmadığını görüyorum. mail bomber kısmı güzel geliyor bana şimdilik...yüzlerce üye yarat kısmıda artık eskidi çünkü forumlarda artık güvenlik kodu hepsinde var.acaba bilen arkadaşlar varsa bi yardımcı olsun sitelere denyoyla şimdi nasıl saldırılır..beni bi aydınlatırsanız sevinirim mürit kardeşlerim.
-
abdest al. tekrar dene
edit :
login kutusuna tiçawüz et.
arama bölümüne dal -
Hiç olmadı adamların "arama" modulunde sacma sapan bi dunya arama yapıp kasarsın adamları...
Ama malum internet hızlanıyor, hostingler ve diller gelişiyor, bireysel ve programa dayalı yapılacak bi DDOS un etkili olma ihtimali, kalmadı denecek kadar az...
Ama hala denyo ile aklına gelen herseyı yapabılırsın...
Kafayı calıstır,
Forumun içinde PM at, birsuru ard arda arama yap, hiç olmadı surekli once login sonra log out ol...
Ve benzeri bi dunya tantana...
-
Dogru kullanirsan cok guzel etkiliyor :)
-
eskiden dual işlemcili serverlar , gelişmiş firewallar falan fıstık yoktu , 56k modemli halde site kapanırdı :) aslında herşey normal sadece biz çağ dışı kaldık(ttnetin kafasına taş attım)... Senin sahip olduğun internet hadi taş çatlasa 1 2 mbit olsun... Olacağı o , denyo hala aynı denyo... Düzgün yere basarsan halen kapatır
-
teşekkür ederim musket arkadaşım..şunu söyliyim forumun içine pm atamıyom işte bakıyom bi tane gitmiş oda wizardda gönder dediğimde giden mesaj ondan sonra arama motoruda sitede kapalı yani arama yapmıyo ..bana iyi bir saldırı taktiği verirsen sevinirim.forum öyle ahim şahım bi forum değil kişisel ve phbb ile yapılmış bi forum...açık yok artık phbb de bildiğim kadarıyla..ama bana bi yol göster forum bir hafta kapalı kalsın ..arkadaşım bi zahmet bana yardımcı ol bu konuda..şimdiden tekrar teşekkür
-
Pingle site yıkmaya çalışan adam var.Azimle sıçan taşı deler.Denyonun suçu yok valla.
-
hacı programlar veya açıklar kullanan kişiye göre değişir bak zamanımızda hala davs dünya birincisi oldum dien adamlar var merak etme denyonun etkisi hala aynı da :D
-
Abı en basıtınden sunu dene:
Once forumda bıraz mesaj kas ( flood mahıyetınde degıl harbı harbı bıraz takıl forumda... )
Mesaj sayın tatmın edıcı bı sayıya gelınce. sureklı ımza nı degıstır forumdakı... Her sefer db de kayıtlı olan ımzanı degıstıreceksın boylece her sayfanın logu degısecek... Bunun da sıteyı kasması gerekır dıye dusunuyorum...Yanı bunun gıbı dene aklına ne gelıyor ıse...
-
tüm aramalar veri tabanında yer tutar :) aranan kelimeler ayrı tabloda arayan üyenin id si ayrı tabloda
-
Abu arama calısmıyomus sitede : ) adamın yazısını okusaydın keskem