Denyo Guvenlik Kodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Karakterlerin o kadar zkik olmasının sebebi öle programlardan korkmaları. :) Geliştirilebilir, ama karakterler öyle yan yatmış oluoki biz gözle zor görüyoruz. (bkz. hotmail ) finereader bile bi b.k yapamaz.

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sadece login kismina login olmaya calismak bile siteyi gayet guzel kastiracaktir.
    3-5 arkadasla beraber yaparsan daha etkili olur
    asagiya ac 10-15 denyo hepsiyle ayri ayri dal
    birde internetin hizliysa sitenin gocmesi icten bile degil.
    en buyuk etken baglantinin hizli olmasi

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    bu güvenlik kodları cıkmadan önce terör estirioduk denyoyla hey gidi günler

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    şu zombie olayını bir çözebilrsem zombi ile dlamak en sağlamı :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    serverın açlışı kapanış sattıyle bırşeylerı çarpıyorlardı öle birşeydi ama unuttum zor gardeş

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Abi çoğunda ben gözümle okuyamıom harfleri fln, nası okuyacak ocr???

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    denyo iyi de,bazı sitelerde gönder butonuna isim vermiyorlar.İsim olmayınca hangi nesneye dalcağını gösteremiyorum denyoya.Onu nasıl aşarız?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

hotmail inki ben zaten söyleyecektim de konu yu aramaya erindim o yuzden yazamadım :D. hotmail inki gerçekten zor okunuyo. ama birçok sitede kullanılan kodlar rahatlıkla okutulabilir. denemeye değer bi düşünce bence. zorlugu nedir bilemiyorum ama yapılsa süper olur.

finereader eğik, kalın, yada el yazısına benzeyen çogu karakteri tanıyor. ve bi çok sitede de hotmail inki gibi bi kod yok.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 2422 Toplam Mesaj: 19