Denyo İle Facebook Profili Göçertmek?
-
işte Türklerin net alemine kattığı en son buluşları;
Profil göçertmek :DD
-

al bak bakimm ajaxla atılan postların falan şeylerini almak zormuymuş ondan sonra gül -
hoca nereye post ettiğini bilsen nolcak onunda bi flood koruması vardır muhakkak
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
hoca nereye post ettiğini bilsen nolcak onunda bi flood koruması vardır muhakkak
-----------------------------
illaki vardır tabi ona lafım yok ama arkadaşın javascript butonları falan var alınmaz demesi üzerine söylüyorum ben onları -
neyse yorumlardan anlaşıldığı üzere olmayacak gibi:)
-
görmene bişey demedim atmadana gülerim dedim lafı .. anlama hocam :W
-
Beşiktaş'ın fan sayfasında bir organizasyon düzenlenmişti herkez aynı anda online olup rekor kırmaya çalışmıştık ve binlerce mesaj aynı anda aktı hiçbir tekleme dahi olmadı o yüzden zannetmiyorum herhangi bir şekilde çökmesi...
-
Zaten "çökertme" kelimesi yanlış neyi çökertiyorsunuz :) 2005 deki gibi flood mesajları yapılması artık çok zor. Neden zor bunları sizlerin bilmesi lazım bir mesaj gönderirken doğrulama kodu vs.. var artık eskisi gibi değil hiç birşey
ki kullandığımız kelimelere dikkat edelim dengesiz kelimeler kullanıyoruz çok mesaj gönderdikmi ne olur en fazla belki profil sahibinin sayfası kısa süreli donar ki buda çok mümkün değil sayfa sayfa bölünür oda:) yani bu konuşmalara hiç gerek yok artık:)