Denyo İle Mailbomb ??
-
Arkadaslar Forumda Okdr Arastirdim Ama Denyo İle Nasil Mailbomb yapılır bulamadim.Onceden Acilmis Bi Konus İse Linkini Yazarmisiniz.Yazilmamissa Nasil Yapilir Anlatirmisiniz ??
-
1 tane ucretsiz mail gonderen site bulunur. (ornegin dogum gunu karti, vs vs karti, sevdiginize mesaj gonderin gibi)
mail atabiliceginiz her adresden denyo yardimi ile mail bomb yapabilirsin. denyonun nasil kullanildigini soruyorsan
paylasim bolumunde denyo nun videolu kullanim anlatimi var -
mail atan site bulacan denyo wizarddan gönder diicen hooop kapancak sende attack dicen :)
-
saolun arkadaslarda link verebilirmisiniz bomb yapcagim sitenin
-
tavsiye et die arat
-
ya bunu görünce aklıma geldi şey yapsak olmaz mı mailimize girsek mail i yazsan gönder deyip launch yapsak olmaz mı ?
-
denyodan anliyan arkadaslardan bi yardim istegim oalcak arastirdim kendi çapimda bi mail bomber yaptim calistirdim altta birsuru post gidio ama consola bakıorum connection dicsornet oluo hep nedeni nedir scpripim asadaki linkte ilgilene bilirsineiz cokj sewiniceem şimdiden cok sagalun
http://rapidshare.de/files/23260505/aasdasdfasdasd.dls.html -
e-kart gönderen bi site bul sorada o siteye denyo wizarddan e-kart sitesine gir kimden geldi kime gidio fln oraları doldur ''gönder'' butonuna bastıgın handa saldırıya hazır burumda bi test de sora asıl :)
-
kardes aynisini uyguladim scp ye bak aynisini yaptim acaba programda yapmadigim bi ayarmi var ?
-
a.q öyle site kalmadı ki artık :D hepsi javascriptle çalışıo denyo bilgileri çekemiyo site bulmak zor a.q
-
aniltos;
Dj_alper bir site vermiş o siteyi dene?
Toplam Hit: 2952 Toplam Mesaj: 21