Denyo Launch - Yardım
-
Arkadaşlar bir ziyaretçi defteri var captcha falan bulundurmuyor
düz normal bir site
Bir türlü denyo ile saldıramadım otomatik denyo ortamında gereken yerleri postladım ama yine
saldırı yapamadım
sayfaya ait kaynak kodu ise
method="post" action="ekle.asp"> AD: name="ad"> SOYAD: name="soyad"> TARIH: name="tarih"> KONU: name="konu"> type="submit" value="Ekle"> type="reset" value="temizle"> Gerekli keyleri nasıl eklemeliyim
-
IP kontrolu vardir Proxy list yuklemeyi dene
-
zannetmiyorum ya yapan o kadar bilgili değildir :D
-
wizard dan otomatik çekmiyormu input namelerini ?
eğer çektikten sonra sadece 1 post atıp gerisi gitmiyorsa ip kontrolü vardır
-
<input type="submit" value="Ekle"> sorun burada heralde ya program otomatik wizardan alınca submit edicek butonun
name değeri yok .
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------
type="submit" value="Ekle"> sorun burada heralde ya program otomatik wizardan alınca submit edicek butonun
name değeri yok .
-----------------------------wizsardan gönder deyince düşmüyomu hoca?
-
yok hocam ya düşmüyor ne yazıkki
-
ozaman sen masanda bi html yap, namelerini aynı ver, bitanede submit ekle..
action adresinede "ekle.asp" buranın tam adresini yazarsan olur.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Twitter bunu yazdı:
type="submit" value="Ekle"> sorun burada heralde ya program otomatik wizardan alınca submit edicek butonun
name değeri yok .
-----------------------------Alper Sen karışma abi sonra ban yiyosun :)
Alpere bir süre denyo yasağı gelsin hatta ankete oy veremesin içinde bir ukte kalsın apse yapsın patlamasın :)
-
recobaba bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
Twitter bunu yazdı:
name değeri yok .
-----------------------------Alper Sen karışma abi sonra ban yiyosun :)
Alpere bir süre denyo yasağı gelsin hatta ankete oy veremesin içinde bir ukte kalsın apse yapsın patlamasın :)
-----------------------------hoca benim tbt ye sikim kalkmaz zaten denyonun d si işlemez tbt ye
ankete gelince cokiee sil oy kullan zaten nasıl yapılacağı hakkında tbtde konu açmıştım 1 saat sonra kayboldu konu :D hatta konuda rene logları görürse siker demiştim 3 gün sonra sikti attı :D
öyle bir saldırma yok zatede oy yüzdelerinde dalgalanma oldu okadar bazı bebeler saldırdı felan demiş yeri gelince söyleyim bilip bilmeden boş boş konuşmasınlar
-
arkadaslar Nasıl Yapıcaz Su isi Bende Bi siteye Denyo ile Kayıt Acmaya Çalısıyorum Yapamadım :D