Denyo Launch 4 Downloada Sürüldü ( Tabi Tarafımdan )
-
Selam arkadaşlar herkesin 4 gözle beklediği denyo 4 Tarafımdan Downloada Sürüldü.. Bu Topici adminler nede olsa silecektir neyse sadede geleyim bunu bir dostum SOLİDSNİPER nicki adamın bilgisayarından aşırmıştır. Bu aşıran arkadaş adını vermek istemedi. Her neyse temizdir güvenlidir. Garanti veririm.. Ama Adminler bu başlığı silecektir.....
Dostum Şunu söylüyor: Kendine Hacker diyenler. Kaçamıyorlar bizden bu nedenle güzel bir süzgec bulundurun.. Döküman biriktirerek Hack yapamazsınız. SOLİDSNİPER dostumuz kızmaz inşAllah :P
Linki sildim - decameron
-
kardes allah razı olsun bayadır bekliyoduk bende d4beta vardı cok iyi oldu sağol (pek farkı yok ama senin düşünmen yeter)
-
Kardeş..
Elindeki Beta nın adresi varmı ben bir karşılaştırma yapayım benim verdiğimde dedğim gibi SOLİDSNİPERS denen birinin pc sinden çalınmış hali sna zahmet rapide yada link varsa yaz.
saygılar.
-
Ya ne solidsniperi osu busu. Tahribat.com kapalıyken buradan birçok siteye link verildi yayınlandı İNDİR Beta versiyonu... Burdanda indirmeyin.. Az sabır yakında full ü yayınlanacak..
-
Yahu bi allahın kulu düşünmüo bu tahribat adminleri salakmı acaba ortalarda devamlı d4 dolaşıo bunlar nie yayınlamıyor acaba die?!?!
Elinizdeki D4 lerin yani o piyasaya yayıldığı zamanki d4 lerin(zaten bi tane yayıldı o zamanki savaş zamanında) hepsi hatalı...
HolyOne'la beraber istanbuldayım, gece 2-3 civarı bi yazıya rastladım internette Denyo Launch 4.5 yayında die.. Döndüm hoca sen d4,5 ne zaman yazdın dedim? yazmışmıyım dior? :P :)
Gene The-Bekirde bok attılar D4'e denyolar trojanlı ben trojanı temizledim yayına sunuorum die.. Kedi ulaşamadığı çiğere mındar dermiş hesabı...
Yahu azcık sabretin..
-
korsan cd satan adamlara gidin windows 2008 varmı deyin vardı elimizde kalmadı der..denyo 4 tam sürüm çıkmadan adamlar 4.5 ini piyasa sürüyorlar hayret...A.q denyo 4 yayınlanacak bütün sitelerde olacak sadece tahribatta bulunmayacak azıcık aklı olan anlar...bir sürü topic açılmış denyo 4 şu sitede var bu sitede var diye hiç düşünmüyormu bunlar yoksa benmi fazla düşünüyorum ¿
-
denyo4 bende war isteyenler yazsın HolyOne abide izin veriyosa dağıtıyım !
hatta about bolumunde bi iskeletor ve yukarıya kayan dalgalanan mavi bişii war sağ tıkladıgımızda dalganın rengi sarımsı oluyo !
o sürüm denyo 4 heralde ( benım bıldıgım kadarıyla )
ama isteyen olursa ve adminler izin veriyosa dağıtıyım !
-
o dediğin şey kaç önce falan bendede wardı onun üstüne kaçtane beta yaptı bakalım Holy abi : ) beta1 dede war o dediğin beta bilmem kaçdada war..
adamlar dio resimlerinde şunlar war programın resminden version mu anlaşılır :D
işlevsel olarak iyi hale getirmeye çalışıorlar..
alın ben size vereyim öyle program üstünde paris hilton olsun dicem ama Denyo gibi bi program ben duymadım :)
-
bırak bu işleri devlet su işleri
-
ya Koskoca Tahribat adminlerinde dnyo yu kaptırıcak göz var mı onlar dandik ve hata veren sürümleri az bekle holy abini illaki bi bildiği var ki bu kadar geç piyasa sürüyo..
-
her sitede olacak kendi coderinin sitesinde olmayacak boyle bi sey olaiblir mi ya ? o piyasadakiler tahribat kapalı iken piyasaya dagıtılan D4Beta lar biraz düşünün ya heryerde olsa burada neden olmasın.