![folder](/img/forum/folderOpen16.png)
![line](/img/forum/line.gif)
![folder](/img/forum/folderOpen16.png)
![line](/img/forum/line.gif)
![folder](/img/icon/Folder/FolderSm.png)
Denyo Launch İçin Bi Bakarmısınız?Yardım İstemiyorum Soru Sorucam?
-
güzel kardeşim bak sana cok güzel anlatacağım cok güzel konusacağım seninle
sevgili kardeşim.öncelikler antiviruslerin her öttüğü zımbırtı virüs deildir.Piyasadaki bircok antivirus hacktool ları (hack aracı olur:) virus olarak tanımlar.istersen sana kaspersky logunu koyim.denyo için ne der ''hacktool flooder denyo'' şimdi güzel kardeşim buradaki flooderın manasını bir araştır emi :)
sözün özü denyo bir hacktool olduğu için antivirusun ötüyor.
Güzel günler senin olsun
Esen kal..
Selamletle.. (burda gül var) -
sende virüs programını kapatıp indir öyle kullan :D
ben kullanıyom olsa bana şimdiye kadar olurdu :D -
avast sıçsın bokuyla oynasın yiğen :) flooderın kralına trojan yada worm diyo zuhauahsuudas
-
la tam uzaylı a.q :D bilmiyonmu niye virüs gösterdini :)
forum iicye uçuyo tahri key nerdesin :( -
o deil de denyo donuo o zaman ne yapcaz ?
-
Denyo bendede donuyo,o zmn aynen şunu yapcan ctrl+alt+delete ordan işleme git ve işlem ağacı sonu :D olmadımı?at reseti :D
-
Bende biliyorum anrivürüslerin her öttürdüğü vürüs vs. deilidir.Program yazılırken trojen vs özel kodları kunlanılmış olup bundan dolayı ötebilir av ler , kalkıp ögretme zahmetinde bulunmayın.Tamhacker kardeş senin yazdıklarımı okuma problemin varsa benim sana yapacagım bişi yok.Ben programın içinde trojen vs...dedim program trojen demedim, ilkokulda okuyon sanırım...Ayrca beni şüphe eden diğer denyolarda ötmemesine rahmen bunda ötmesi.O yüzden kunlanmam ben onu, denyo4 ü kunlanıyorum ama.
Bu arada kara kulemi atakulemi arkadasta gecenki muhabbetten eziklik kalmışki lafa atlamış yine zaten bu sitede farkettim ki bikaç bebenin g*tü havada aralarında zumsuk ertan gibi arkadaslar allahtan varki seviyeyi korunuyu, neyse kule sana abi tavsiyesi bak git sütünü iç sonrada öss ye calış bakim naş naş.ha bu edebini yolda sokkakta yapma abilerinden çok dayak yersin..
Ayrıca da şunu diyecem internettiki her program yazana güvenmeyim derim.Bu tür şeylere özellikle lamerler konuyo hemen.Buna en iyi örnek pro gurubu olsa gerek ama onlarda mallık yaptı kendilerini deşifre ettiler zaten daha programlarını indiren yok.Kendilerini iyi saklayanlarda hayla mevcuttur ona göre kollanın...eywallah hepinize.
Bu arada bütün g*tu kalkmış lise bebelerinin fenerist07 abilerini örnek almasını rica ederim..eywallah..
"Böle kendini bişi sanan daha ağzından emziği düşmeden boş laf yapıp kendini göstermeye çalışann bebelere çok sinirlenirim, başkalarını kırdıysam affola..sözüm sadece bi kaç kişiyedir.." -
denyoya virüs diyen harbi denyodur
bende de avast var , güncelleyip özellikle verilen linkten tekrar indirip tarattım , hiç bir uyarı vermedi , programı da kurdum , ya arkadaşın anti virüs programı denyo biraz ya da arkadaş ... ( bende ki de arkadaşın virüs programından olduğuna göre ve bende denyoluk yapmadığına göre , -
flood için özür,
-
lem mal denyo 4 uyarı yapıyo antivürüs herkesde yapıyo bendede yapıyo her atramada antivürüs siliyo ben yüklüyom bu tarz programlarda trojen çıkması doğaldır. Sen tüh ile adam döve bilirmisin dövemezsin sopa lazım dimi onun gibi :))
Toplam Hit: 2171 Toplam Mesaj: 21