Denyo Launch Kullanımı (Videolu)
-
Abaza bunu yazdı:
-----------------------------
La halen denyoyu kullanmayı öğrenemediniz mi yaaa :) ne diim ben :D
-----------------------------senin hala dediğin ne zamandan beri kardeşim sen öğrendin diye herkes öğrenmek zorunda mı belki adam programı yeni keşfetti
-
abaza mademki kendin emek sarfetmiyorsun o halde emeğe saygılı ol!
-
Abaza bunu yazdı:
La halen denyoyu kullanmayı öğrenemediniz mi yaaa :) ne diim ben :D
Madem sen bu kadar iyi biliyodun,bunca zamandan beri biliyodun sen çekeydin bi videoda millete öğreteydin.Hasta olurum boyle bilmişlik taslayıp hiç bi faydası dokunmadığı halde fayda sağlayanlara bok atanlara. -
ben şimdi bunla hack olayını "bilmeden" sağa sola saldırabilecek miyim :))
-
saolasuın zumsuk..biraz ge coldu ama video lu anlatımın iyi olmus ben cok iyi kullanamıyodum denyo yu..eline sağlık..
Abaza o zaman sen cekseydin bi video yada resimli anlatımda millete öğretseydin.ne malllar varyaa :)
-
zumsuk bunu yazdı:
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=136829 ahanda mirro 2 6.5 mb bişeydir arkadaşlar buyrun..----------------------------
Üstadım bu link çalışmıyor.Diğer linkteki ile aynı mı acaba burdaki videoda?Gerçi ilk linktekini indirdim.Diğeri ile aynı ise sorun yokta,farklı bir video ise onuda izlemek isterim.Bu arada video çok güzel olmuş.Ellerine sağlık...
-
norton antivirüs arkadaşın verdiği linke tıklayınca troj downloader uyarısı çıkıyor sitedemi trojen var yoksa bendemi bir sorun var arkadaşlar norton 2006 kurup bu site linkine bir tıklarsanız görürsünüz.inşallah yanılmıyorumdur
-
zumsuk bunu yazdı:
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=136829 ahanda mirro 2 6.5 mb bişeydir arkadaşlar buyrun..
linke tıklayınca internet tempolaryt e trojan horse diye bişeyler çıkıyo avg öyle dedi valla :)) -
benim kasper-siki viv viv ötüor ak....
-
Cok saol abi ellerine kollarına saglık :)