Denyo Lunch Kimin Programı..._?
-
ewet arkadaşlar denyo lunch kimin programı oldugunu ögrenmek istiyorum..bu konuyu bazı arkadaşlar yanlış anlayabilir ama bakıyorum tahribat.com da denyo lunch 4 prgramı yok veyada daha sonra eklenecek vb....
ama bakıyorum başka sitelerde denyo lunch 4 programını rahatlıkla bulabiliyoruz...denyo sadece holy abiye yönelik bir program degil mi...daha kendi sitemizde yok ken başka sitelerde demosuda olsa denyo lunch 4 programı var...bu nasıl oluyor anlayamadım...birisi bir açıklama verse iiyi olur bence
not:kimse yanlış anlamasın...
-
beta sürümü müridlerden birinden dağılmıştır onlarda tutup koymuştur yani zor bişeymi? burada niye yok beta sürümü dersen bilmiyorum :)
-
onları geçin sen iste ben 5 dk denyo3ün görüntüsünü degiştirip denyo10000000 yapim çok mu zor :)
-
yavsak.top da arkadaşlar full sürümü var 4.0 ben kullandım ve gördüm...isteyene verem linkini..kesinlike tam versiyon..
-
ee tam surumu ciktiysa burda neden yok aga halla halla
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
VoLaTiLe bunu yazdı:
Denyo Launch benim programım aslında, HolyOne benden çaldı..
Şerefsizim bu benim aklıma gelmişti(Vizontele Replik... Radyonun resimlisi)
harbıden ha benım de boyle aklıma gelmıiştı sonra dan dedım yahu bırak bu işlerı buyuklerımız yapsın sen gıt bıraz algorıtmalara bak dedım kendı kendıme ama burda HOLY ONE ABIMIZI ALKIŞLIYALIM
-
Yok be salaklar
Ruslardan çaldık biz..
Source Hack Programıyla sadece türkçeye çevirdik çok büyütmeyin olayı..
Daha türkçeye çevirmedik rusçadan türkçeye sözlükte bulamadığımız kelimeler var...
популярные российские газеты центральные kelimelerinden birini bilen varsa ve yazarsa sevinirim...
-
ha şöyle açıkla da bizde bilelim osiris salak kardeşim..
-
Osiris bunu yazdı:
Yok be salaklar
Ruslardan çaldık biz..
Source Hack Programıyla sadece türkçeye çevirdik çok büyütmeyin olayı..
Daha türkçeye çevirmedik rusçadan türkçeye sözlükte bulamadığımız kelimeler var...
популярные российские газеты центральные kelimelerinden birini bilen varsa ve yazarsa sevinirim...
zuahahahahaha :) yarıldım a.q... bu arada "популярные российские газеты центральные""popular Russian newspapers are central" demekmiş.. denyoda bizimde tuzumuz bulunsun ehue :) -
Denyo Launch %100 HolyOne yapımı programdır. HolyOne'ın kendisi de bu programın aynısını yapıp kodLarıyLa getiren varsa bekLerim diyerek belirtmiştir.
Yavşaklarda olan Denyo4 beta sürümü hemde trojanLı .. ejder salağının kendisi de trojanlı oldugunu söylemişti. Denyo sadece tahribat tan indirilir başka yerden indirmeyin. Sabredin HolyOne denyo 4 FuLL sürümü koyacak siteye yakında
Hadi artık Holy yaw miLLet sabırsızlanıyo...