Denyo Mail Bombardıman Script+Denyo+Videolu Anlatım
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Alpn bunu yazdı:
-----------------------------
oha:d başlığı açanı görünce şoke oldum 1 2 kere baktım yani inanmak zor...
niyeki hoca?Adamgibi: ard ardına binlerce mail gönderiyorsun bir hesaba
-----------------------------abi tamam orasını anladımda nasıl gonderıyoz onu anlamadım ve bunu yapınca ne oluyor . hoca ben bu ıslerden hıc anlamam ama bıseyı kafaya taktımmı yaparım bunuda yapacam a.q ya acayıp kızdım .video yu izledim firefox acıyorsun orda orda yaptıgın ıslemı anlamdım .ve son olarak bu iş siteye saldırımı yoksa maile saldırımı pls help me
edit. video da tam olarak 32. saniyede actıgın menuden bahsedıyorum
HAcı o bir siteye atacaksın scripti çalıştıracak ya free bir host almıştım scripti o hostun içine sallarken kullandığım file zilla programı -
adamgibi : durduk yere neden kızıyon abü sakin , sakin.. raleksss.. :D
-
anladım ???????????????????????????samarap olayım neyse gec oldu ama senle ırtıbatı koparmıcam bılgın olsun :d bu ısı ögrenmem lazım
-
snnyk bunu yazdı:
alper zıkkımmı yedin olm o ne ses öle :P bası açınca azda kalınlaştırınca ehueuhe :|
Hastayım hacı birde kayıdı hypercam ın freesiyle yaptım ondan sesi bozuk veriyo
Edit: Sevabına şu adrese de basın ama içeriğe Muyap a kafam girsin yazın :) ihbar@mu-yap.org -
Sağolasın alper çok işime yaradı :)
Birde forumlara flood olayını gösterirsen tam süper olucak.
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Sağolasın alper çok işime yaradı :)
Birde forumlara flood olayını gösterirsen tam süper olucak.
o biraz zor artık güvenlik kodu var güvenlik kodu olmasa bile aynı ipden sınır var ama proxy le hızlı kayıt ol seçeneği olan forumlar var oraya dalabilirsin. denyo proxyle çalışıyor ayrıca hızlı kayıt olda güvenlik kodu sormuyor aynı biçimde search larıda