Deprem Olabilir
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------@FOXXLY yavrucum :D öldü süsü verip resellerdaki siteleri açık tutcamımı saniyorsn :D:D:D:D:D: :P :D:D:D
sırf siteler açık dursun die kendine ölü süsü vermiceen ne malum he ? hı hı ?
-----------------------------
la olm ne fesat adamsın :|bana .net öğretmeden zaten ölmemde :D
aslında kötü fikir değil ha :D
-----------------------------hay amk.. :D lan amk gel bizde kal ölme sakın :D gel eve bile alcam seni gel :D hay başımıza aldik bi bela gidiyorz bakim hayrlisi :D :D Hıı :D bilirsinmi .net öğrenmek işinide belese getircem saniyorsa n yaniliyirosn :D:D:D:D::D:D:D
-
hocam panik yapmayın normal bizim burda hergece olan şeyler :)
hem deprem olsa nolcak sallana sallana mışıl mışıl uyursunuz.
örnek ben 17 ağustos da olan depremde uyanmadım bile
-
god bunu yazdı:
foxx tegdirgin ettin beni. bizim burda da hayvanlarda hareketlilik farkettim ben bugün
-----------------------------hocam ne gibi hareketlilik ?
ayrıca diğer arkadaşlara cevabım : HIH :/
gelecek çok.net 8)
-
ben istanbuldayım bana teğet geçer heralde
-tabi tabi teğet geçer doğru
-
her ihtimale karşı banyo yapın :D
-
Tedbir almak niyetindeyseniz eğer,kapı yakınına ya da bahçeye battaniye,su,varsa konserve,ekmek ve kuru yiyecek,varsa çadır ve muşamba,radyo,ağrı kesci ve aspirin,pil,fener vs. koyun derim, epey işe yarıyor.İki tane deprem yaşadım oradan biliyorum.En azından kuru ve üstü kapalı bir yerde kalmak bile insanın moralini yüksek tutuyor.
-
vay ak! bu gece ölebilirmiyiz lan? ben daha çok gencim :D hatundan yeni ayrıldım yeni hatunlar bulucam... inönü deplasmanına gidicem, zayıfları kurtarıcam... vay ak! ölmek için erken çok işim var daha :'(
-
saint_of_rock bunu yazdı:
vay ak! bu gece ölebilirmiyiz lan? ben daha çok gencim :D hatundan yeni ayrıldım yeni hatunlar bulucam... inönü deplasmanına gidicem, zayıfları kurtarıcam... vay ak! ölmek için erken çok işim var daha :'(
-----------------------------bize gelmez deprem yanımızdan bile geçmez merak etme sayın halk
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------bize gelmez deprem yanımızdan bile geçmez merak etme sayın halk
-----------------------------vay ak! ben daha ışılı kendime alıcaktım! sarı*laci içinde gelin edicektim... fenerli yapıcaktım :D daha erken ak! :D

-
Koyun can derdinde,kasap et derdinde :D