Deprem Oldu İstanbul
-
gecmis olsun Allah tum musluman kardeslerimi korusun
-
istanbulda kötülükler, Allahsızlar çoğalıyo aklınızı başınıza alın.
bu bir uyarıydı. Allah kimseye zulmetmez...
-
dengeee bunu yazdı:
-----------------------------istanbulda kötülükler, Allahsızlar çoğalıyo aklınızı başınıza alın.
-----------------------------ya bırak.yobazlık yapma hemen.ne olmuş.deprem olmuş.neden olmuş.istanbulda kötükler çogalmış.neden deprem olmuş, kafirler artmiş,neymiş uyarıymış bunların hepsi,he ewet aslında yarında hortumlar bascak türkiyeyi dimi.hıhı ewt.
-
ben söyleyim de sen ister inan, ister dalga geç...
tarih dehşet ve acı içinde yok olmayı kendi üzerlerine yapışıtıran kavimlerle dolu.
-
dengeee bunu yazdı:
-----------------------------istanbulda kötülükler, Allahsızlar çoğalıyo aklınızı başınıza alın.
-----------------------------Samimi olarak mı yazdın sen bu yazıyı?
-
dengeee bunu yazdı:
-----------------------------insanlık tarihinden önce allah kötü bakterileri mi cezalandırıyordu?Saçmalamayın ya her boka din sokmasanız olamz.HEr bilme her şeye din din din..
Dine karşı değilim fakat sizin gibi adamları gördükçe din insanın fikirlerini bağlıyor diyorum..
Ayrıyetten herkeze geçmiş olsun.Millet deprem bavullarınız hep dursun zaten..Bence yapın ne olur ne olmaz.
-
Depremin bilimsel açıklamasının olması onun Allah istediği ve izin verdiği için olduğu gerçeğini değiştirmez. Sonuçta bir mucize değil.
Samimi miyim? Bundan korkuyor musun yoksa? İnanmaktan köşe bucak kaçtığımızı örtbas etmek için onu kötülememiz ve aşağılamamız biz insanoğlunun yapısında var.
Her şey din din din. Dine inanmıyorsan her şeyde din yoktur. Din sadece dine inananların seni rahatsız etmeyecek görüşleridir dostum.
Dine inandım dersen her şey dindir. O yüzden gocunmana, inandığın dine inananları aşağılamana gerek yok.
Körler sağırlar birbirini ağırlar. Tahribat'ın yapısı gittikçe bu oluyor.
Adminler-Userlar birbirini ağırlar. Gerisini banla-kır-geçir.
Bunda samimiyim. Yok yok korkmana gerek yok.
Hiç de samimi değilim.
-
ne yaparız da burdan bi ban çıkarırız diye düşünüyosanız yardımcı olabilirim...
-
Diyorsun ki bilimsellik diye bir şey yok her şey Din üzerine kurulu bu bir uyarıydı diyorsun.Bilim diye bir şey yok.Bütün depremler bir uyarı diyorsun herhalde bu söylediklerin sence mantıklı mı ne kadar doğru?Uyarı olduğu düşüncesine nereden kapıldın,cümlenden şunu anladım kötülükler artınca buna bağlı olarak depremlerde artıyor :)
-
:D komiksin sen. adam hemen 2 tartışma ortamı oldu diye banlancaanı zannedio.:D sn samimi olmaya dewam et