folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dergi İsmi İçin Yardım

Dergi İsmi İçin Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    rene abü rene abü bence rene abü bu işe el atsa sorun kalmaz :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Rebel Youth,Voice of Uglies,Brothers Of Metal,SweetBoxer,Format Rulezzz,Sons Of Odin,

Call to Arms,JustProblems(yeni nesil gençlik sever bunu),Children Of Satan(ahahahaha),Fear Of The Müdür(bknz. Fear of the dark),Brothers of Satan,Call to Satan,Call to Disiplin,Never On School,Brotherhood Of School,Another student in the school,Warriors of the Education,School Wars,School Trek,Evreka,Atan Alır,Voice Of Strength,

Voice of Powerfuls,Voice Of Future,Hammer And Democary(demokrasi işte),Peace and war,Hate Me,Hate Of School,Disciplines of Satan,Disciplines Of School,School Warrior

bu kadarlık bu kadar,kolay gelsin. 

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

name generatörüde indirdim bakalım ne olcak:D!

Ama halaa yardımlarınızı bekliyoruz  aslında Thalebe güzel bişiye benziyor değişik :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vehbi55
    vehbi55's avatar
    Erkek

Bence gündemdeki bişe olsun mesala AJDAR koy ismini veya Kek-i-lli koy abazalar alır. bulvar falan koy Lisseli koy mesela bişe koy işte çikita koy ko gitsin

Heyyyyy Gidii Günler!!!!!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Thalebe koy, Veleds koy, Üçlü koy :) , Rota koy, Sahte koy, Sha-Fuck koy :) (Gazeteden esinlendim :) )

Koy ulan işte bunlardan birisini koy :)

Thalebe güzel duruyor ama :)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

kara tahta

birdebir

uzun eşek

teneffüsüm

öğrenciler odası

ineksiniz

vs vs vs

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

zuhahhah :d ama thalebe güzel duruyor hakikattende! Bide aslında abazalar için düşündük okul izin vermez:D zaten Tan gazetesi sahibi benim bir akaba rica edersem anında Tanın bir alt veriyonu olan Tan 2 yi yayınlarım:D

Dergi ismi büyük ihtimal Thalebe olcak her halde tabiki Subterano ibnesi beğenirse tabi hocalarda var amk :D bakalım ne olcak:D  ayrıca yardımlar için tşk ler gerçi hala 2 haftamız var:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tenetatil

gib saçma sapan tenefüs le tatil karışımı bişideolabilir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SuBTeRaNo
    SuBTeRaNo's avatar
    Erkek

yaw ben unutmuşum abi burası TAHRİBAT yardım is-ten-mez yaw:D:D:D:D:D..

yinede çok teşekür ederim:)..xursi canım ThaLebe ismine fazla kapılma ölsemde yazmam:D..

abi edebiyatçı organize edecek o kabul etmez lan türkiye aykırı diyerekten düz disiplin:D:D:D:D:D:D:D..

163gün,20 Saattir giris yapmadiniz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    arkadaşlar biz güzel bir isim bulduk derginin adı. ARWAZA  analmı çamur oluyor arw toprak aza su karışımı çamur :D ama güzel isim olmuş değilmi ilgi çekici yani :D kimse anlamına bakmaz zaten :Değer öğretmende izin verirse isim kesin bu olur:D
Toplam Hit: 4577 Toplam Mesaj: 21