Dergi İsmi İçin Yardım
-
rene abü rene abü bence rene abü bu işe el atsa sorun kalmaz :D
-
Rebel Youth,Voice of Uglies,Brothers Of Metal,SweetBoxer,Format Rulezzz,Sons Of Odin,
Call to Arms,JustProblems(yeni nesil gençlik sever bunu),Children Of Satan(ahahahaha),Fear Of The Müdür(bknz. Fear of the dark),Brothers of Satan,Call to Satan,Call to Disiplin,Never On School,Brotherhood Of School,Another student in the school,Warriors of the Education,School Wars,School Trek,Evreka,Atan Alır,Voice Of Strength,
Voice of Powerfuls,Voice Of Future,Hammer And Democary(demokrasi işte),Peace and war,Hate Me,Hate Of School,Disciplines of Satan,Disciplines Of School,School Warrior
bu kadarlık bu kadar,kolay gelsin.
-
name generatörüde indirdim bakalım ne olcak:D!
Ama halaa yardımlarınızı bekliyoruz aslında Thalebe güzel bişiye benziyor değişik :D
-
Bence gündemdeki bişe olsun mesala AJDAR koy ismini veya Kek-i-lli koy abazalar alır. bulvar falan koy Lisseli koy mesela bişe koy işte çikita koy ko gitsin
-
Thalebe koy, Veleds koy, Üçlü koy :) , Rota koy, Sahte koy, Sha-Fuck koy :) (Gazeteden esinlendim :) )
Koy ulan işte bunlardan birisini koy :)
Thalebe güzel duruyor ama :)
-
kara tahta
birdebir
uzun eşek
teneffüsüm
öğrenciler odası
ineksiniz
vs vs vs
-
zuhahhah :d ama thalebe güzel duruyor hakikattende! Bide aslında abazalar için düşündük okul izin vermez:D zaten Tan gazetesi sahibi benim bir akaba rica edersem anında Tanın bir alt veriyonu olan Tan 2 yi yayınlarım:D
Dergi ismi büyük ihtimal Thalebe olcak her halde tabiki Subterano ibnesi beğenirse tabi hocalarda var amk :D bakalım ne olcak:D ayrıca yardımlar için tşk ler gerçi hala 2 haftamız var:D
-
tenetatil
gib saçma sapan tenefüs le tatil karışımı bişideolabilir
-
yaw ben unutmuşum abi burası TAHRİBAT yardım is-ten-mez yaw:D:D:D:D:D..
yinede çok teşekür ederim:)..xursi canım ThaLebe ismine fazla kapılma ölsemde yazmam:D..
abi edebiyatçı organize edecek o kabul etmez lan türkiye aykırı diyerekten düz disiplin:D:D:D:D:D:D:D..
-
arkadaşlar biz güzel bir isim bulduk derginin adı. ARWAZA analmı çamur oluyor arw toprak aza su karışımı çamur :D ama güzel isim olmuş değilmi ilgi çekici yani :D kimse anlamına bakmaz zaten :Değer öğretmende izin verirse isim kesin bu olur:D