Dergi Sitesine Nasıl Kullanıcı Çekilir?
-
yayına geçmeden hemen hit mi kasmayı düşündün bi yayın hayatına geç bi bak nedir ne değildir deyü *
-
ArmadA bunu yazdı
yayına geçmeden hemen hit mi kasmayı düşündün bi yayın hayatına geç bi bak nedir ne değildir deyü *
Hocam yayindan once bunu dusunmezsem 1 ayda hazirladigim icerik 1000 kisiye ulasir ziyan olur ayrica malimida biliyorum nedir nedegildir yanlis anlama bilgiclik taslamiyorumda onceden hherseyi hesap etmessem is hem pro olmaz hem tutunamaz
-
baska tavsiyeler varsa bekliyorum.
-
1.5m cok gibi cunku nir forum gibi surekli girilen biryer olmiycak gelenlerin cok azi geri donecek ama aylik dergilerin 5-6k sattigini ve bir sayfa reklamdan 20-3obin aldigini dusunursek reklam veren yerleri baglayip kar etmen mumkun gibi
-
kurdo bunu yazdı
sosyal medya diyecem, klasik bir cevap olacak :/
önce sosyal medyada grubunu kur, insanları toplarsın öyle böyle...
dergi hakkında ön bilgi var, amacına ve içeriğine yönelik yazılar yaz...
yakında hizmetinizdeyizi de yapıştır altına merak uyandır...
dergiyi yayına sok ilkinde değil 2. veya 3. sayıdan sonra sosyal medya'dan paylaş.
sonra paylaşımları dergi dergi yay... haftada 1 çıkıyorsa paylaşımların hepsi 2 haftayı bulsun...
yorum al reaksiyon al feedback al...
tabiki biraz da üniversite tayfasını kafalaman lazım...
arkadaşların varsa hem üniversiteden hemde internetten destek olsunlar.
tahribattan da mutlaka destekcin olur... -
Lupin bunu yazdıkurdo bunu yazdı
sosyal medya diyecem, klasik bir cevap olacak :/
önce sosyal medyada grubunu kur, insanları toplarsın öyle böyle...
dergi hakkında ön bilgi var, amacına ve içeriğine yönelik yazılar yaz...
yakında hizmetinizdeyizi de yapıştır altına merak uyandır...
dergiyi yayına sok ilkinde değil 2. veya 3. sayıdan sonra sosyal medya'dan paylaş.
sonra paylaşımları dergi dergi yay... haftada 1 çıkıyorsa paylaşımların hepsi 2 haftayı bulsun...
yorum al reaksiyon al feedback al...
tabiki biraz da üniversite tayfasını kafalaman lazım...
arkadaşların varsa hem üniversiteden hemde internetten destek olsunlar.
tahribattan da mutlaka destekcin olur...Tahribattan buyuk destet bekliyorum zaten ama universite fikride guzel ek bir reklam saglanir panolardan veya brosur dagitilabilir. Ama bir mesele var reklam almam lazim butceyi artirmak icin uzun bir sure butun kazanci reklama yatiracam ama reklam bulmasida sorun biraz o konudada yardim lazim
-
aslında en mantıklı ve etkilisi mail yoluyla ulaştırmak ama inboxa düşmesi lazım o yüzden iyi bir firmadan yaptırman gerekiyor
-
Tam cozum bulamadim baska oneriler olursa bekliyorum
-
İçeriğini değiştir
-
LeveragEffect bunu yazdı
İçeriğini değiştir
ne yapıyım ayda sevişenler güzel mi? anlamsızca bu replik geldi aklıma .) kusra bakmada hacı sebebinide yazsaydın keşke