Deri Yırtılmaları
-
kolumda tam böyle gövdeden ayrılan kısımda dönemeçte var o kesiklerden koyu kırmızı daha doğrusu bu kadar koyu değildi sonradan koyulaştı sikinti olur mu acaba
-
Lotus bunu yazdı
kolumda tam böyle gövdeden ayrılan kısımda dönemeçte var o kesiklerden koyu kırmızı daha doğrusu bu kadar koyu değildi sonradan koyulaştı sikinti olur mu acaba
Beyazlaşacak aga daha ilk safhalarında seninki
-
İnsandan insana değişir o. Bende yok ama sende oluşmuş. Ani kilo alımı falan etken değil. Obezite veya hamilelik tek geçerli etkenleri.
Eğer sen vücut geliştirme yaptığın için yırtıkların varsa, savaşta olmuş gibr yara ile nasıl gurur duyuyorsan öyle davranabilirsin. Kız gibi endişe yapmaya gerek yok. -
Benim şişmanlıktan var hocam bacaklarımda, omzumda, göbek çevresinde
-
NaZi_ bunu yazdı
İnsandan insana değişir o. Bende yok ama sende oluşmuş. Ani kilo alımı falan etken değil. Obezite veya hamilelik tek geçerli etkenleri.
Eğer sen vücut geliştirme yaptığın için yırtıkların varsa, savaşta olmuş gibr yara ile nasıl gurur duyuyorsan öyle davranabilirsin. Kız gibi endişe yapmaya gerek yok.Yok hoca benim sırtım boydan boya kırbaç izi.Kilo almayı bilmem de çabuk boy uzaması neden oluyor hatta doktora da sormuştum.
Edit: Kızların harbiden hoşuna gidiyor tecrübeyle sabittir ;)
Cesnist tarafından 08/Şub/13 17:25 tarihinde düzenlenmiştir