''Derin Konu'' Deyince Ne Anlıyoruz
-
derin konular bölümünde açılan konular derin konulardır.siliniyorsa epey bi derindir...
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Tahribatta derin konu denince senin gibi gereksiz post kasıp ortalığı birbirine katan müridlerin uzak durması gereken bir bölüm olarak algılıyorum....
Ayrıca
İnsana Dair Herşey... Din, Felsefe, Siyaset, Tarih ve Benzeri Konular... :)
-----------------------------serdar anlıyamadım bunu banamı diyon konuyu açanamı
-
SeRDaR bunu yazdı:
Tahribatta derin konu denince senin gibi gereksiz post kasıp ortalığı birbirine katan müridlerin uzak durması gereken bir bölüm olarak algılıyorum....
Ayrıca
-----------------------------+rep metal vs :)
-
üzerinde düşünmek gereken konular.işkembeden sallamamak gereken konular.ne bileyim derin işte.
-
bambam66 bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
Ayrıca
-----------------------------serdar anlıyamadım bunu banamı diyon konuyu açanamı
açana -
zefyhr bunu yazdı:
arkadaşlar derin konu deyince ne anlıyosunuz? ben anlamadım ne anladığınızı.. illa içinde, din/mitolejya mı olması lazım?
açtığım konular hep aristocu sınıflandırmada eleniyor benim. :/
-----------------------------Konu Dışı : Nedense atılacaksın gibime geliyor hocam
-
derin konular deyince aklıma: tartışmaya açık konular gelir. örneğin; biz bu dünyada niye varız ?
bana göre farklı amaç için
sana göre farklı amaç için olabilir. işte bu konu derin.
-
renegadealien bunu yazdı:
Konu Dışı : Nedense atılacaksın gibime geliyor hocam
-----------------------------Su ısınma ve hızlı giden atın ... deyimleri eşliğinde.. Genelde silinen konularda bu nedenler oluyordu :d
not : Detaycıyımdır azıcık..
-
renegadealien bunu yazdı:
zefyhr bunu yazdı:
arkadaşlar derin konu deyince ne anlıyosunuz? ben anlamadım ne anladığınızı.. illa içinde, din/mitolejya mı olması lazım?
açtığım konular hep aristocu sınıflandırmada eleniyor benim. :/
-----------------------------Konu Dışı : Nedense atılacaksın gibime geliyor hocam
seni bekliyorum abi bu olayı gerçekleştirmeni :) -
Kınacı muhittinden kınaları kapıp gelıyorum tolga :F
bende beklıyorum +1