Derin Konular
-
Merhabalar, sanıyorum ki buradaki çoğu mürid gibi, ben de araştırma yapmayı çok seviyorum.
Şuana kadar beni en çok etkileyenler tesla,philedelphia deneyi,foton kuşağı,evrim teorisi, rotschild ailesi... gibi konular oldu.
Şimdi kendimi boşlukta hisediyorum, birşeyler araştırmak , öğrenmek, en çok da şaşırmak istiyorum.
Bu güne kadarki araştırmalarımın çoğu tesadüf üzerineydi, yani bir yerde teslanın adını mı duydum gittim google'a yazdım okudum, ilgili bir kitap buldum okudum vs. şeklinde.
Şimdi ilgimi çekebileceğini düşündüğünüz konular var mı? Google üzerinden araştırmalarımın sonuç verebileceği.. ( gerçi veremeyen pek yok sanırım ama.. :)
Not ; felsefeye aşırı ilgim var, giriş yapmak istiyorum nasıl ne zaman ve ne ile bilmiyorum.. Bu konuda da tavsiye alabilirim,
Teşekkürler..
-
takıl astral seyahati araştır bide uygulamaya çalış o seni 6 ay götürür ,)
-
felsefi bi başka konu istrsen.. Zerdüşt we zend-avesta öneriirm. hayata bakış açını bile değiştirebilir...
-
the arrivals (gelenler)
-
psikolojiye gir aklın hayalin şaşsın noneyim
hem insanları tanıma adına ilerlersin
-
Ledün İlmi -- araştır biraz kafana yatarsa Pmden gel .
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------onu denemiştim :D sen başardın mı ondan haber ver? tek başına olmuyor...
Tüm tavsiyeler için tşkler ara ara girip bakarım konuya sonra araştırmaya :]
-
arthur schopenhauer okumanı tavsiye ederim en baba filozoftur benim nazarımda.
Giriş yapıcaksan felsefeye hemde şaşıracam diyorsan, biraz klişe olacak ama olasılıksız'ı okumalısın ilk okudugumda çok etkilenmiştim. Bida okusam bida etkilenirim heralde :p
-
alacakaranlik bunu yazdı:
Ledün İlmi -- araştır biraz kafana yatarsa Pmden gel .
yoksa sen hizirmisin :) ..... dikkatimi cekti eger elinde kaynak filan varsa okumak ogrenmek isterim yardimci olursan sevinirim
-
DjBarky bunu yazdı:
the arrivals (gelenler)
-----------------------------http://www.uyandirmaprojesi.com/ olsa gerek?
-
Noneyim bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------onu denemiştim :D sen başardın mı ondan haber ver? tek başına olmuyor...
Tüm tavsiyeler için tşkler ara ara girip bakarım konuya sonra araştırmaya :]
-----------------------------hacı ben lucid rüyanın ötesine geçemiom a.q bigün uçacam sabırla bekliom ,)