Derringer ( Küçük Silah)
-
Derringer olarak adlandırılıyor sanırsam 22 calibre mermi atıyor çok hoş bi silah ama kullanımı çok büyük suçlar getirir herhalde :) hoşuma gitti sizinle paylaşıyım dedim at cebine gezdir anahtarlık kadar silah :)

-
desert eagle .50
magnum 357
-
bu işlerden anlasam yapardım kendime bitane
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
bu işlerden anlasam yapardım kendime bitane
-----------------------------:) zor dur yapmak yaaa :S
-
Onu Ters Tutarsan Muşta Görevide Görür İyidir Yani.
-
7-19 bunu yazdı:
desert eagle .50
magnum 357
Söylediğin Desert 50AE kullanışsız ağır saçma sapan sadece kolay söküldüğü için övülen (Tartışılır) bi alet genellikle ufak şeyli erkeklerin psikolojik olarak istediği silah dayı :|
Derringerler bir çok çapta üretilmiş .22Long dan .357 ye kadar ama Türkiyede hayal tabiki her silah gibi :) -
suKo bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
desert eagle .50
magnum 357
Söylediğin Desert 50AE kullanışsız ağır saçma sapan sadece kolay söküldüğü için övülen (Tartışılır) bi alet genellikle ufak şeyli erkeklerin psikolojik olarak istediği silah dayı :|
Derringerler bir çok çapta üretilmiş .22Long dan .357 ye kadar ama Türkiyede hayal tabiki her silah gibi :)
-----------------------------Desert kullanışssız diyosun da israil üretmiş adamlar doğrusunu söylemek gerekirse harbiden yapmış :) desertinde bir çok çapı mevcut bana göre desert mi deringermi deseler deringer derim :D deserti nerende gezdircen :P
-
bunu nerden temin ederiz fiyatı kaç kuruş baba
-
EnerJiC bunu yazdı:
bunu nerden temin ederiz fiyatı kaç kuruş baba
-----------------------------bulmak zor Türkiyede çok ağır cezaları var araştırdığım kadarıyla suikast silahlarına giriyor mermisini bile bulundurmak suç mermileri sadece Türkiyede avılık ve atıcılık yarışmalarında ateşli silahlarda kullanılan mermilerden atıyor ,22 rf fiyatı dış ülkelerde pek sanmıyorum fazla olsun olsa olsa 200 300 lira kadar bişidir en fazla
burda mesela 85 € ama Türkiyeye göndermezler başına iş alırsın :)
http://www.modelguns.co.uk/derringercal22s.htm
-
7-19 bunu yazdı:
desert eagle .50
magnum 357
-----------------------------derken neyi kastettin ?
-
Bir insanda yapacağı tahrip ne kadar acaba :S ??