Ders: Aşk... Konu: Yalnızlık
-
adeta mükemmel
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------abi süper daha ne olsun yaş kaç sorması ayıp bende hep yazmak istemişimdir ama hiç yapamadım en sonunda edebiyattanda dil anlatımdanda şiirden bırtım =)
-----------------------------Yazma çizme işi yaşda başda olmuyor. Benim 18 yaşında arkadaşım var ki kardeşimden bile ufak ama gel gör ki yüreği öylesine dolu ki.... Şimdi ben o çocuğa yazma desem küfür etmiş gibi olurum. Bir başka örnek de şu; öz amcamın oğlu 32 yaşında ama gel gör ki yaşamışlıklarına bakarsanız hala reşit değil...
Yaşım profilimde yazıyor ama ben yine söyliyeyim. Bir asrın çeyreğinin bir eksiği:?
Saygılarımla
-
Üstün başarısızlık sebebi ile hayatta kalmasına karar verilmiştir nokta
-
küfür edesim geldi. beni terkeden kızarkadaşıma da miladımsın sen derdim oda bana derdi.benim miladım onunsa mevsimiymişim lağğnnnn keserim kendimi!
-
Beğendiğim söylenemez, biraz daha ritim eklersen, ölçülere dikkat edersen daha hoş olur.
1-2 dakika da yazayımda bitsin der gibi yazılmış.
Güzel yerden yakalamışsın ama harcamışsın, üstünde düşünülüp daha güzelini yapabilirsin..
-
·Yanlış öğrettiniz matematiği! O gittiğinde bölünmüştüm. Söyleyin, hani toplama bölmenin sağlamasıydı?·
Toplamanin saglamasi cikarma degilmiydi ya da bolmenin ki carpma..Karistirmis olabirim matematigim cok iyi degil.
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------
·Yanlış öğrettiniz matematiği! O gittiğinde bölünmüştüm. Söyleyin, hani toplama bölmenin sağlamasıydı?·
-----------------------------Toplamanin saglamasi cikarma degilmiydi ya da bolmenin ki carpma..Karistirmis olabirim matematigim cok iyi degil.
Matematiğim berbat halde. 2*2'nin 5 yaptığını 4. sınıfta öğrendim mesela... Şaka bir yana orada bir ironi var aslında. Çünkü dediğin gibi bölmenin sağlaması çarpmadır ama burda bir ayrılma veya ruhsal bir yırtıktan bahsediyoruz. Yamanabilmesi için toplanması gerekir. Birde Türkçe'nin muğlak yapısını düşünürsek seven birinin çarpması değil toplanması makul olacaktır kanımca (:(:(:(:
Saygılarımla
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
Beğendiğim söylenemez, biraz daha ritim eklersen, ölçülere dikkat edersen daha hoş olur.
-----------------------------1-2 dakika da yazayımda bitsin der gibi yazılmış.
Güzel yerden yakalamışsın ama harcamışsın, üstünde düşünülüp daha güzelini yapabilirsin..
Beğenip beğenmemek kişisel tercihinizdir ve bana sadece saygı duymak düşer. Zira herkes herşeyi beğenecek diye bir kaide yok. Küçük bir savunma yapayım. Düz yazıya ritim eklemeniz biraz abest olabilir. Serbest uyak planına göre yazılmış bir şiiri mısralar halinde değil de yüz yazı halinde yazsanız dediğiniz doğru olabilir ama o da düz yazı sayılmaz. Elimden geldiğince yazının akışına dikkat ediyorum. Olayları veya konuları birbiri içine monte etmeye çalışıyorum. tüm bunlara rağmen gözünüze takılan ve örnek verebileceğiniz bir yer olursa (-ki yazdıklarınızdan öyle anlaşılıyor) bunu bildirirseniz sevinirim.
Saygılarımla