Ders Çalışırken Planlama Sıkıntısı Çekenler İçin Birkaç Dosya Paylaşımı
-
zeybekustasi bunu yazdıbunu dikata almak icin belli referanslara sahip misin?
sinav derecen iyi mi
veya
ogretmen misin?
İlla öğretmen mi olmak gerek yada iyi bir derecemi lazım ? Müride oturmuş uğraşmış hazırlamış halen beğenmeyen var, anlamıyorum ki zihniyeti. -
Atakan bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıbunu dikata almak icin belli referanslara sahip misin?
sinav derecen iyi mi
veya
ogretmen misin?
İlla öğretmen mi olmak gerek yada iyi bir derecemi lazım ? Müride oturmuş uğraşmış hazırlamış halen beğenmeyen var, anlamıyorum ki zihniyeti.+ ben bunu kendimce not defterinde yazarak takip ediyordum. böyle bir şey bence efsane :) zaten herkesin not tutarak yaptığı bir şeyi kolay yoldan yapıyorsun işte hazır güzel düşünmüş bence futurist :)
-
zeybekustasi bunu yazdıbunu dikata almak icin belli referanslara sahip misin?
sinav derecen iyi mi
veya
ogretmen misin?yakışmamış hocam bu yorum sana..
-
unbalanced bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıbunu dikata almak icin belli referanslara sahip misin?
sinav derecen iyi mi
veya
bende yakıştıramadım bu muride bu yorumu.
aralarında sorun var sanırım :S
-
*zalimadam bunu yazdıunbalanced bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıbunu dikata almak icin belli referanslara sahip misin?
sinav derecen iyi mi
veya
Aynen bende baktım hani yorum yapan mürit gerçekten iyi biri bende şaşırdım -
Cizeyim sonra okurum
-
zalimadam bunu yazdıunbalanced bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıbunu dikata almak icin belli referanslara sahip misin?
sinav derecen iyi mi
veya
Futiriste takılma maksatlı o derece dan dan yazdım ama,
Tabi birazda yanlış anlaşılmışım yoksa dediklerimde şunları demek istedim,
Sen şimdi sırf tedavi ettiğini duydun diye kocakarı ilacı mı alırsın yoksa doktordan mı ilaç alırsın ?
Arkadaş beni uyardı baya detaylı şeyler yazmış ben konuya bakmadım sadece referans nokta aradım söylediklerinde o kadar :)
Kendisinden ve beni yanlış anlayan herkesten özür diliyorum (:
Özelliklede zalım adamdan :)
-
-
Atakan bunu yazdı
sağol.
mesajımdaki dosyalar silinmiş arkadaşlar.
atakanda yedeği varmış buradan indrin
-
Teşekkürler ancak çok uygulanabilir gelmedi. Plan yaparken hedefler ile su anki durum arasinda ne kadar fark varsa önce bu tespit edilir daha sonra önündeki zamana kabaca bölünür. Bunun yakalsik 1,5 kati calisilir aksama durumlarına karsi ve tekrar etmeye zaman ayirmak için. Bunu cizelgeyle yapabiliriz ama geniş bi zamanda yazarim onu da. Paylastiklarinin Yapilanlarin listesini yapma anlamında faydasi olacaktir. Calisma plani biraz daha analiz isteyebilir.