Ders Notlarım
-
Php ile ilgili bir kaç sualim olucak cevaplarsanız sevinirim...
string nedir?
string:Çeşitli bilgilerin birleşerek biraya gelmelerine string denir. die buldum yani yazdıgım kodların hepsini bir araya getirip kolayca mudahale etmem icin birleşip string haline mi geliolar?
Ondalık sayı,tam sayı ve tekrar ondalık sayı tipinde veri saklamak nedir?
bunun sayesinde yazdıgım kodlar kullanıcıya gorunmesin diye bu sayılarda mı saklanıor yada başka bir işe mi yarıor nedir bunnar?
php-4.1 phpwin32 sürümünü nasıl bulabilirim?googledan baktım yok hep daha üst sürümleri var lakin warlordsun verdigi dokumana uyum saglamak istiorum bu sebeple elinde olan varsa upload edebilirmi?
ayrıca eger sizde bu dosya varsa icinde php-4.1.2.installer mevcutmu onuda calıstırın oyle kurun diyor dokumanda.
integer ve double degerler arasındaki fark nedir?
integer degerleri neden -32768 ile 32768 arasında bu sayılar ne işime yarıyacak
cevaplarınız icin teşekkürler. -
Php ile ilgili bir kaç sualim olucak cevaplarsanız sevinirim...
string nedir?
string:Çeşitli bilgilerin birleşerek biraya gelmelerine string denir. die buldum yani yazdıgım kodların hepsini bir araya getirip kolayca mudahale etmem icin birleşip string haline mi geliolar?
Ondalık sayı,tam sayı ve tekrar ondalık sayı tipinde veri saklamak nedir?
bunun sayesinde yazdıgım kodlar kullanıcıya gorunmesin diye bu sayılarda mı saklanıor yada başka bir işe mi yarıor nedir bunnar?
php-4.1 phpwin32 sürümünü nasıl bulabilirim?googledan baktım yok hep daha üst sürümleri var lakin warlordsun verdigi dokumana uyum saglamak istiorum bu sebeple elinde olan varsa upload edebilirmi?
ayrıca eger sizde bu dosya varsa icinde php-4.1.2.installer mevcutmu onuda calıstırın oyle kurun diyor dokumanda.
integer ve double degerler arasındaki fark nedir?
integer degerleri neden -32768 ile 32768 arasında bu sayılar ne işime yarıyacak
Vereceginiz cevaplar icin teşekkürler. -
hoca ellerine sağlık fakat bunları senmi yazdın :) yoksa okuldanmı şeettin?
-
bunlar bizim hocanın ders notları gerçekten çok yararlı bu arada 4.1.2 bende var upload eder linkini veririm şimdi
-
hajım ellerin dert görmesin. PHP notlarına bi göz attım benim çalıştığım notlardan kat kat ii görünüyo. bol örnekli ii analtımlı saolsın...
-
teşekkürler üstad. Biz zamanında ne şartlarda php öğrenmiştik ki bunlar daha süper notlar :)
-
http://www.bakaml.k12.tr/dokumanlar/php412.rar
-phpED
-php-4.1.2-installer.exe
-php-4.1.2-Win32.zip
burdan 4.1.2 yi indirebilirsiniz zaten bende bu dökümanlarla öğrendim php yi 0 dan başlayan biri bile bu dökümanla işi kapabilir elimde böyle bikaç döküman daha olucak onlarıda eklicem -
saol php icin,ben 0 dan başlıorum hic bir bilgim yok ne string ne echo bilmiorum terimler fln yabancı yani bana ama ogrenmek istiorum.
-
http://www.bakaml.k12.tr/dokumanlar/phpnotlar_mertcankurtrn.rar
şifre:tahribat_warlords
buyrun arkadaşlar bunlarda benim kendi özel notlarım AJAX,PHP bol bol örnek var -
Güzel ganimetler ya zulalıyalım hemen...
Saol hoca..
Toplam Hit: 3532 Toplam Mesaj: 27