folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ders Saatleri Kısalıyor!!!!

Ders Saatleri Kısalıyor!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

okuldaki ders saatleri azalsın, dershaneler artsın!

okul zaten sembolik. üniversiteye girmek isteyen ya kendi canla başla çalışcak ya da dershaneye gidecek.

okuldaki eğitimle bir yere gelinmez.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmrich
    mmrich's avatar
    Erkek
    pessimist bunu yazdı:
    -----------------------------

okul zaten sembolik. üniversiteye girmek isteyen ya kendi canla başla çalışcak ya da dershaneye gidecek.

son cümlene tüm kalbimle katılıyorum

http://www.karikaturdunyasi.com/uploads/extgallery/public-photo/medium/2000_07_20_3df40b.gif
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

mmrich bunu yazdı:
    pessimist bunu yazdı:

son cümlene tüm kalbimle katılıyorum

okuldaki eğitimle hakkaten bi yere gelinmez. hani diyolarya ÇOBAN TIP FAKULTESİNİ KAZANDI. KÖYDE KOYUN OTLATAN HASAN BİLGİSAYAR MUHENDİSLİĞİNİ KAZANDI.

arkasından yazmıyolarki adamlar en kral dersaneye gitmişler :)) Show tv de roportaj yapıyo eleman bi kolu yok tıp fakultesini kazanmış çoban kendisi... işte günün nasıl geciyor diye soruyo dağda bayırda tepede oğlan tam ders çalışamakla diyecekken lafını kesiyolar. oğlan en sonunda azından kaçırdı ŞU dersaneye gittim diye roportajhı kestiler hemen :)) Adını vermim tr deki en iyi dersanelerden biri :))

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Kitaplar bedava dağıtılır hükümet yandaşı denilir.

Ek dersler getirilir, biri çıkar bunların kafası almaz, bu kadar ders zaten fazla der

Ders süresi kısalır, öğrencilerin zamanından kısılıyor derler.

İlköğretim öğrencileri daha yeni bu sürece alışırken 40-45 dakika durmadan eğitim verirsen dağıtırsın kafalarını..

Zaten ne bozukluk varsa bu hızlı eğitimden kaynaklanıyor. İlköğretimlere daha sakin ve anlaşılır ders sunmak önemli

Lan biz askerde 20 yaşımızda  1 saat eğitim görüp dinlendiriliyorduk, O bebeler napsın :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmrich
    mmrich's avatar
    Erkek

eğitim sistemimizin yanlışlarından girersek başka yerlerden çıkarız da neyse...

bence en büyük sorun her şeyi kafamıza tıkmak istemeleri..turşu kavanozu muamelesi yapıyolar bize :D öğrenciler zekalarına göre dallandırılmalı gerçi böle bişi de olursa araya rüşvet girer o girer bu girer vekil veledi girer kimse bitarafına sallamaz olan yine normal vatandaşa olur

http://www.karikaturdunyasi.com/uploads/extgallery/public-photo/medium/2000_07_20_3df40b.gif
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

ya aslında 45 dakika derste çoktu be olm ya iyi olmuş bence adamın kafası 20 dakikadan sonra almıyordu zaten ama işte.. birde bir yönden de rene nin dediğine de hak vermek lazım :D

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Bu kadın yüzünden bacak kadar çocuklar daha 5. sınıftan SBS için dershanelere başladı.

kadın yüzünden değil hüseyin celik baslattı o uygulamayı nimet cubukcu kaldırdı

.
Toplam Hit: 3103 Toplam Mesaj: 18