folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dershane Fiyatları!!!

Dershane Fiyatları!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar ben mezunum fakat dershaneye hafta sonu olarak gitmek istiyorum(hafta içi çalısıcam)fakat şuan kafamda bi dershane var ve fiyatnı bilmiyorum dershane fen bilimleri merkezi die bi dershane fakat pahalımı ucuzmu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

bu arada istanbul olacak şimdiden teşekkürler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Hocam ben antepdeyim fen bilimlerine gidiom antepdeki fiyatı bile 2.600 sa istanbuldaki nasıldır sen düşün:| sorarım ama istersen dersaneye bu hafta içinde bi gün.

edit:http://www.fenbilimleri.com/harita/harita.asp

hocam şurdan numaralarına bak ara

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nelebe
    nelebe's avatar
    Erkek

fiyatları konusunda sana yardımcı olamam ama bildiğim bir kaç şey var o dershaneyle ilgili..

tabi bu bi kaç sene önce oluyo canlı tanığıyım.. arkadaşımın biri mahalleden isimini verdiğin dershaneye gidiordu..ilk önce çok güzel yaklaşmışlar hatta bedava etüd vericez diye geen öğrencileri kandırmışlar ilk önce.universiteli öğrencilerin evini ayarlamışlar haftalık programlara bölüp. arkadaşımda gitmişti.çok mülahim insanlar gözükmüş gözüne yaLnız din konuşmaları ve dinsel düşünceleri arkadaşımı biraz böyle tedirgin etmişti.. gece uyurken cep telefonunu cebinden alıp kız isimlerini teker teker silmeye başlamışlar.. arkadaşım uyanınca haliyle görmüş ve ne yapıyosun sen diye sormuş oda kız isimlerini siliyorum demiş.. neden sorusuna cevapta "günah" demiş.. dahda dewam eden bi arkadaşım vardı etüdlerde ders deil ilk önce namaz kıldırıyolarmış tabiki ben bunlara karşı değilim..arkadaşlarımda deil Elhamdurillah müslümanım.Yobazlığa karşıyım sadce.. neeyse sadete gelelim arkadaşım dewam etmiş bi kaç hafta bunun beynine biraz biraz fetullah güLen düşüncelerini falan sokmaya kalkmışlar..Tabi bu oLanlar dershanede de yayılmışş.. Aşırı dinci bir arkdaşımda gidiyordu Fetullahçıydı onun ailesi oda desteklemişti..AdamLAr akıllı oynuolar şu anda..Ben dikkat et derim hani yobazLaştırmaya kalkabilirler.. gerçi Fetullahçılar ama  bendede iyi içki içiyolar valla az muhterem çok göt veren hesabı.. :P

Her GüzeL Kızın Kötü Bir Erkeğe İhtiyacı Vardır..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    2-3 milyar arasıdır

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nelebe bunu yazdı:
    -----------------------------

fiyatları konusunda sana yardımcı olamam ama bildiğim bir kaç şey var o dershaneyle ilgili..

tabi bu bi kaç sene önce oluyo canlı tanığıyım.. arkadaşımın biri mahalleden isimini verdiğin dershaneye gidiordu..ilk önce çok güzel yaklaşmışlar hatta bedava etüd vericez diye geen öğrencileri kandırmışlar ilk önce.universiteli öğrencilerin evini ayarlamışlar haftalık programlara bölüp. arkadaşımda gitmişti.çok mülahim insanlar gözükmüş gözüne yaLnız din konuşmaları ve dinsel düşünceleri arkadaşımı biraz böyle tedirgin etmişti.. gece uyurken cep telefonunu cebinden alıp kız isimlerini teker teker silmeye başlamışlar.. arkadaşım uyanınca haliyle görmüş ve ne yapıyosun sen diye sormuş oda kız isimlerini siliyorum demiş.. neden sorusuna cevapta "günah" demiş.. dahda dewam eden bi arkadaşım vardı etüdlerde ders deil ilk önce namaz kıldırıyolarmış tabiki ben bunlara karşı değilim..arkadaşlarımda deil Elhamdurillah müslümanım.Yobazlığa karşıyım sadce.. neeyse sadete gelelim arkadaşım dewam etmiş bi kaç hafta bunun beynine biraz biraz fetullah güLen düşüncelerini falan sokmaya kalkmışlar..Tabi bu oLanlar dershanede de yayılmışş.. Aşırı dinci bir arkdaşımda gidiyordu Fetullahçıydı onun ailesi oda desteklemişti..AdamLAr akıllı oynuolar şu anda..Ben dikkat et derim hani yobazLaştırmaya kalkabilirler.. gerçi Fetullahçılar ama  bendede iyi içki içiyolar valla az muhterem çok göt veren hesabı.. :P

kardeş aynı dershanedenmi bahsediyoruz:Dben fen bilimleri merkezi diyorum FEM değil:Sya öleyse gitmem a.q:S
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Amk o Fem yaw Fen bilimlerinin dinle fln alakası yok,Fem düşmanı bile denebilir:) benim verdiğğim siteye gir abi orda ara işte istediğin şubeyi görüş..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nelebe
    nelebe's avatar
    Erkek
    :D sanırım karıştırdım ya :P

Her GüzeL Kızın Kötü Bir Erkeğe İhtiyacı Vardır..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    nelebe bunu yazdı:
    :D sanırım karıştırdım ya :P
    edit çak hacım:P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    finale gidin a.k.böle sikindirik dersanelerle uğraşmayın..:)

... sorcerer & musket ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ya dersane çok'da işte fiyat lazım bana pederi biraz alıstırmalıyım fiyata:D fiyatı ucuz göstermeliyim yani öle sanmasını sağlamalıyım:D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Cemaatin dersanelerine gitmede hangi dersaneye gidersen git

Para konusuna gelince burdaki dersaneler batıya göre ucuz..

CeLeKatireJeotuzbeş
Toplam Hit: 11384 Toplam Mesaj: 19