Dershane Önerileriniz.?
-
Selamun Aleykum
meraba arkdaşlar bu sene dershaneye gitmeyi düşünüyorum gebzedeym. fem dışında önerebilceğiniz dershaneler varmı finale gitmeyi düşünüyorum. hem fiyat bakımından hem eğitim bakımında birerebir özenle ilgilencek dershane önerileriniz nelerdir.? Sağlıklı Yorumlarınızı Bekliyorum
ModS: konuları ilgili yerlere açmaya özen gösterelim her konunun yeri genel değildir...
-
en iyi dershane sensin hacı kendin kendini yetiştireceksin. Bizim bir komşu vardı çocuk dershaneye gitmedi hiç bilgisayar öğretmenliğini kazandı. Bu dershanenin gerek olmadığını göstermiyor ama iyi çalışmalısın çok iyi
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
en iyi dershane sensin hacı kendin kendini yetiştireceksin. Bizim bir komşu vardı çocuk dershaneye gitmedi hiç bilgisayar öğretmenliğini kazandı. Bu dershanenin gerek olmadığını göstermiyor ama iyi çalışmalısın çok iyi
-----------------------------Meslek Bölümüyüm Hocam temelim Yok İster İstemez İnsan Gerek Duyuyor. Bu sene çok Kasmam Gerek
-
allah kolaylık versin
-
fem
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------
fem
-----------------------------onun dışında dedik hocam :S
-
fen bilimleri iyidir.
-
Körfezliyim iki rekat öndeyim.Hehehe.Bizim burda diger dersaneler iyi degil hocalar falan.Arastir cevrende haci yerden yere degisir. Gidenlere sor cevrende. Misal ben aliagadayim final burada iyi degil.Baska yerde iyidir.
-
Varsa Fen Bilimleri Dersanesi,kaynaklarındaki sorular çoğu yayından daha zor ve tam sınava hazırlayıcıdır.
-
dersane değil önemli olan senin çalışman. dersane sadece sisteme sokar çalışmayı. sen çalışmıyosan sisteme sokacak bişeyde olmaz sonra da dersane bi boka yaramıyo dersin. gerçekten sistemli çalışacaksan fem hariç kaliteli bilinen bi dersaneye git. paraya kıy sonuçta önemli bi mesele daha sonra karşılığını görüyosun.
-
fen bilimleri