Dershane Tanıtım Scripti
-
telekom bunu yazdıBak bakalim: www.rumelidershanesi.com.tr
Tamaminda wp kullanildi.öp başına koy derim hocam :) warez yapacaksın yada hazır kullanacaksın başka çaren yok gibi
zone tarafından 06/Nis/13 21:55 tarihinde düzenlenmiştir
---
he birde hocam şöyle bak önce
http://www.tahribat.com/Search.asp?Murit=IEFLaM&Yer=Konu
hep yardım konusu açmışsın herkes sana çalışamaz ki :{
yardımcı olacaksın ki yardım bulacaksın forumun mantığı bu -
IEFLaM bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Bak bakalim: www.rumelidershanesi.com.tr
Tamaminda wp kullanildi.
Wordpress bende düşünüyorum hocam zaten. Wordpressde bişeyler yapabilirim ama fazlada uğraşmak istemiyorum.
Siteyi hazirlarken cokta fazla bir emek harcamadim.
Wordpress kur, kullandigim tema elegantthemes'in sky li bir temasi. Benimki eski versiyon, forumda yeni versiyonlari paylasan bir murid vardi.
Ogrenci bolgesi icin de ayri wp kurdum, oradaki tema ucretsiz.
Sende bunu kullanmak istersen 1-2 tane de eklenti tavsiye edebilirim.
su anda cepten yaziyorum, eve gidince kullandigim eklentileri tam olarak yazarim. -
telekom bunu yazdıIEFLaM bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Bak bakalim: www.rumelidershanesi.com.tr
Tamaminda wp kullanildi.
Wordpress bende düşünüyorum hocam zaten. Wordpressde bişeyler yapabilirim ama fazlada uğraşmak istemiyorum.
Siteyi hazirlarken cokta fazla bir emek harcamadim.
Wordpress kur, kullandigim tema elegantthemes'in sky li bir temasi. Benimki eski versiyon, forumda yeni versiyonlari paylasan bir murid vardi.
Ogrenci bolgesi icin de ayri wp kurdum, oradaki tema ucretsiz.
Sende bunu kullanmak istersen 1-2 tane de eklenti tavsiye edebilirim.
su anda cepten yaziyorum, eve gidince kullandigim eklentileri tam olarak yazarim.Hocam zaten görür görmez temayı buldum hemen :D Tamam hocam bekliyorum.
zone bunu yazdıtelekom bunu yazdıBak bakalim: www.rumelidershanesi.com.tr
Tamaminda wp kullanildi.öp başına koy derim hocam :) warez yapacaksın yada hazır kullanacaksın başka çaren yok gibi
---
he birde hocam şöyle bak önce
http://www.tahribat.com/Search.asp?Murit=IEFLaM&Yer=Konu
hep yardım konusu açmışsın herkes sana çalışamaz ki :{
yardımcı olacaksın ki yardım bulacaksın forumun mantığı buAbicim bende bu konuyu açarken aslında ona deyinecektimde aynı zamanda... Ailem internetime el koydu telefonu pcye bağlayıp giriyorum. Oda bir hayli yavaş. Tahribata zor giriyorum desem inanırmısın ? Yoksa HDD de çok arşiv var müthiş şeyler var paylaşmalık. Günde 9 Saatte Lisede ders görüyorum. Sabah 8 Akşam 3.50. İnternete gidecek vakti bir bulsam. Hafta sonuda dershane + ing kurs var. Bilgisayarı kullanmaya vakit bulduğuma şükür ediyorum anliyacağın :)
-
IEFLaM bunu yazdı
Abicim bende bu konuyu açarken aslında ona deyinecektimde aynı zamanda... Ailem internetime el koydu telefonu pcye bağlayıp giriyorum. Oda bir hayli yavaş. Tahribata zor giriyorum desem inanırmısın ? Yoksa HDD de çok arşiv var müthiş şeyler var paylaşmalık. Günde 9 Saatte Lisede ders görüyorum. Sabah 8 Akşam 3.50. İnternete gidecek vakti bir bulsam. Hafta sonuda dershane + ing kurs var. Bilgisayarı kullanmaya vakit bulduğuma şükür ediyorum anliyacağın :)
doğrudur anlıyorum benim lisedeki halim bende üni.de aktif olmaya başladım bende pc bile yoktu gece yurttan kaçar girerdim :D
senin yine 3.50 imiş benim 6yı geçiyordu yurda gelmem servis bekleme servisin gelmesi falan sonra zaten uyuyup kalıyordum :) ah be ne günlermiş hep kavga gürültü peşindeydik :F neyseki artık birşeyler anladık
ben orda kötü babtan söylemedim sana yani yardımcı olursan illa biri yardımcı olur diye dedim :) -
zone bunu yazdıIEFLaM bunu yazdı
Abicim bende bu konuyu açarken aslında ona deyinecektimde aynı zamanda... Ailem internetime el koydu telefonu pcye bağlayıp giriyorum. Oda bir hayli yavaş. Tahribata zor giriyorum desem inanırmısın ? Yoksa HDD de çok arşiv var müthiş şeyler var paylaşmalık. Günde 9 Saatte Lisede ders görüyorum. Sabah 8 Akşam 3.50. İnternete gidecek vakti bir bulsam. Hafta sonuda dershane + ing kurs var. Bilgisayarı kullanmaya vakit bulduğuma şükür ediyorum anliyacağın :)
doğrudur anlıyorum benim lisedeki halim bende üni.de aktif olmaya başladım bende pc bile yoktu gece yurttan kaçar girerdim :D
senin yine 3.50 imiş benim 6yı geçiyordu yurda gelmem servis bekleme servisin gelmesi falan sonra zaten uyuyup kalıyordum :) ah be ne günlermiş hep kavga gürültü peşindeydik :F neyseki artık birşeyler anladık
ben orda kötü babtan söylemedim sana yani yardımcı olursan illa biri yardımcı olur diye dedim :)Yok biliyorum zaten aklına bişe gelmesin :D
-
sen ilk başta kendine bir dershane sitesi bul hoşuna giden sonra wp ,joomla yada dle kur ona benzer bir tema bul sağını solunu düzenle
-
Kullandığım eklentiler:
Akismet (spam için),
cforms (internet üzerinden sınav başvuru için),
CJ X-mas Message (adı üzerinde, özel günler için :) ),
WordPress Popup plugin (duyurular için vs.),
öğrenci bölgesinde kullandığım eklentiler:
Bu bölgenin şifresini unuttuğum için giriş yapamadım :|
isimleri olmasada hatırladıklarım arasında,
üyelerin kendi aralarında mesajlaşmaları için bir eklendi vardı,
Sayfanın üstünde twitter hesabından yapılan duyuruları takip edebilecekleri bir eklenti vardı, sadece twittera bağlı değil kendinizde bir şeyler yazabilirsiniz.
Hatırladıklarım bunlar, kolay gelsin...