Dersten Sürekli Bi Saat Erken Çikmak İçin Ne Gibi Yalan Uydurabiliriz ?
-
Saat 16h - 20h arasi çalisacak is buldum ama 17h de fln çikiyoz dersten :(
çaktirmadan çikmak imkansiz 16 kisiyiz sinifta
napsam diyom aq :|
-
başka bir dersle çakışıyor onuda altan alıyorum desen bizim okulda oluyor
-
evim, yurdum vs uzak araç yok diyebilirsin ben 30 km yol gidip geldiğim için ve dolmuş bulamadığım için izin alabiliyodum..
veya arkadaşın dediği gibi dersle alakalı bişey bulabilirsin başka dersim var vs diye aksi halde izin alabileceğini sanmıyorum..
-
sadece konu başlığına bakarak bunu kimin açtığını tahmin etmek hiçte zor diil :D
-
hocam beynm şu kadar saatten sora almıyo anlatmayn boşuna yada ben çıkayım :D
-
ilk önce kendine sahte bir sporcudur belgesi hazırlaman lazım. daha sonra onu herhangi bir görevliye verdigin zaman hocalara da hocam maçım antremanım war diyip çıkabilirsin. ben yapıyodum çok da güzel oluyordu :)
-
bence hocaya dosdogru sole durum bu de, insandır heralde izin verir
-
simdik bu bölümde altan maltan dersler yok
sonra ztn en basa bize söylediler çalismayin fln diye
ama aklima bisi geldi bi hastalik olayi olsa o saatlerde randevu olsa iste ne tür bi hastalik olabilir :D
-
walla ben pazara gidiyorum der cıkardım!..seni bilmiyorum..
hani nerde kızım senin haşinliğin..aç kapıyı çık,sıkıldım ben de..yermi?yemez..
otur aşaaa dersini dinle!.. -
de hocam babam eve ondan sonra gidince dövüyo beni ama sakın kimseye söylemeyin hele babama hiç söleyin yoksa öldürürde piskopatın biridir de öle hergün istediğin vakitte çık :P
-
eğer bulunduğun yerde eve trenle gitme imkanın varsa saat bilmem kaç trenine yetişeyim sonraki tren saat bilmem
kaçta de öyle çık... lise sonda dersanede baki vardı bizim(şimdi noldu acaba merak ettim bak)etimesguttamı ne
oturuyodu sıhhıyeden trene binerdi ve son derslerde hep erken çıkardı o geldi bi an aklıma sende öyle bişey yap