Dertliyim, Bir Akıl Verin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    Merhaba dostlarım Çok dertliyim çok.2 senedir çıktığım,çok sevdiğim,evlenmeyi düşündüğüm,Hatta ve hatta bir iki ay sonra istemeye bile gideceğimiz kızın neler yaptığını öğrendim.Acayip moralim bozuldu felaket canım sıkıldı.Ne yapmak istediğini anlayamadım.Asıl ben ne yapacağım nasıl davranacağım buna şaşırdım. Kız arkadaşım; *Benimle çıkarken internetten chat sitelerinden bir kaç erkek bulmuş ve hepsiyle gidip buluşup gezmiş.(ona soruyorum bana verdiği cvp şu:Onlar benim kankalarım arkadaşlarım ya da sırf dalgasına gidip buluştum.Onlar salağın tekiydi sen onlardan yakışıklısın gibi cvplar.) *Okuduğu okuldaki bir çocuga aşık oldugunu onu sevdiğini resmen ilan etti msnden.Tabi o anda ilanı aşk ettiği kişinin msn ini hacklediğim için direkt bana çattı olay.sonradan ben olduğumu öğrenincede söylediği cvp şu.O çocuğun kız arkadaşı kötü birisi arılsınlar diye dedim :( *Defalarca arkadaşım dediği züppelerle benden habersiz gezmeler tozmalar sabhalara kadar sahilde deniz kıyısında sabahlamalar.bunların hattı hesabı zaten yok. *2-3 sefer taa kalkıp antalyadan eski erkek arkadaşıyla konuşmak için ankaraya gitmeler... * benden habersiz msn açıp içine bir ton lavuk ekleyip cep telefonu vermek.bunların bir kızmıyla buluşmak v.s .... tüm bu yaptıklarınıda affettirmek için bana şunu diyor.Cahildim kusura bakma hatalarım var ama söz birdaha olmaz seni çok seviyorum.Her olaydan sonra söz ama 1 gün sonra bu sözü unutuyor. ve en son olarakda mahalleden bir komşusunun tanıştırmaya kaltığı çocuk var.şimdi bana diyorki ben başkasıyla nişanlanıyorum.başkasıyla evleneceğim. Tüm bu yaptı ama bana hala seni çok seviyorum diyor. Allahım yarabbim kafayı yemek üzereyim beynim sulandı.elimden bir kaza çıkacak.Nedir amacı yaptıkları anlayamadım çözemedim Ey dostlar müritler bana bir akıl verin.İnanın çok moralim bozuk.Hepinizin desteğine fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa kafayı sıyıracağım

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    ne mutlu sana iste is daha ileriye gitmeden gercek yuzunu anlamissin.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    vay aq :S film gibi bişe yaw. Şimdi vuru patlat diycem olmuycak, çek vur diycem yine olmayacak bende anlamadım ki...
    En iyisi bunu çek biyere adam gibi konnuşun uzun uzun orda iyi anlamaya çalış her dediğini. Belki manalı şeyler diyodur onları yakalamaya çalış. Yapabilirsen kendi evinde veya boş bi arkdaşının evine çağır orda teke tek konuşun. Bu iş nereye gidiyo ne oLuyo ne bitiyo hepsini öğrenmeye çalış
    Allah yardım etsin valla ne diyim abi...

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Ah arkadaşım ah kaç kere konuştum kaç kere anlaştık.her seferinde özür diliyor haklısın diyor.Bir daha olmayacak diye söz veriyor ama sonuç aynı :(

geberiyorum sinirimdem canımın sıkıntısından valla

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

abu hani herseferinde diomus ya bn seni sefiom fln deki ona snn neyi sefdiini bn cok iyi biliom de sonrada ver ayari cek sittiri :)) (gerci pek haddime deil ama yani bn olsam bole yapardim)

yani sen ne yaparsan yap ne solersen sole bu hatun yine bildii yoldan devam eder en guseli bak evlenmeden ogrenmis oldun bunu xtlan aplamin dedigi gibi ne mutlu sana:))

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

o kızdan sana hayır gelmez

şükret önceden bunları bilmen çok iyi bi haber.

sana tavsiyem o kızla bi daha arama konuşma başka sevgili mi yok sana...

benim msn de konuştuğum bi kız bana ben evleneceğim düğünüme filan gel dediğinde şaşırdım msnden koca bulmuş. aile görüşmesi filan 1 ay sonra ayrılmışlar. ne oldu koca bir leke sürüldü alnına o yüzden msn de böyle işler yürütüyorsa o kızdan sana hayır gelmez. kimbilir msninde kaç erkek vardır bana göre

1 daha olmaz diyenler 1defa daha yapar ne varki bunda...yalan çok basit eğer seni sevseydi 2. defa yapmazdı. ama sırf seni oyalamak için böyle diyodur.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    abi takma kafana..bu tip kızlar var..ama rahat ol hiç takma kafana hepsi lanet bi et parçası zaten :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    swordfish bilader bi isde felan calısıyomusn?Ne bliym kız seni yontmaya felan calısıyodur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Arkadaşım kusura bakma ama belliki kız denyo ; yani hiç kafana takıp üzülmene değmez ; yani buna değecek bi kız olsa belki sana onu rehabilie etmen için bi kaç şey söyleyebilirdik : ) , ama bak ; yapacağın en güzel şey ; onu başıboş bırakman olucaktır ; bgn yarın emin ol yine sana gelicektir ; ama sen o zamana kadar çok daha iyi birisini bulucaksın ; dış görünüşünden çok kişiliğine hasta olucaksın ; bak mesela kızın hal ve hareketlerinden memnun değilsin ; o da belliki ne yapacağını bilmeyecek kadar saf ve aciz ; kapasitesiz ; en güzeli birbirinize başka eşler bulmak.. şu anda sen o kızdan şikayetçi isen sewiyesiz bi ilişki içindesiniz ve ilişkinin adıda aşk değil emin ol..

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

EnT_X bunu yazdı:
    -----------------------------
    swordfish bilader bi isde felan calısıyomusn?Ne bliym kız seni yontmaya felan calısıyodur
    -----------------------------

Yok abicim kız bir işde çalışmıyor ama kesinlikle benden maddi bir beklentisi yok.Bu güne kadar zerre de maddi beklentisi olmadı.Hatta bazen şıkışdığı zamanlar olurdu o zaman bile yardım teklif etsem bana darılırdı.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    kardeş aynı olay bnm hala başımda var bende çok seviyorum ama sevmek olmuyo. seveni sikiyorlar herzaman. Sen en iisi bu kıza çöke bildiğin kadar çök sonra siktir et gitsin ben şimdi sınav davasına bunusiktir edip yolluyacam yada biraz aklını kullan o seni aldatıyo sende onu aldat sonra onun gibi cevap lar ver bidaha yapmaz kanımca

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
Toplam Hit: 5349 Toplam Mesaj: 38