Dertliyim... Dertli..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

bu hatun milletinin ...... bnde fena dertliyim bu aralar hep aynı şey oluyo bi akıllanamadık gitti neyse artık..

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

birşeyden korkunca onu yaşarsın o yüzden hiç korkma bi yerde herşey olacağına bağlanıo yani sen elinden geleni tabiki yap ama bunun içine korku koyma bi zaman sonra bu sende paranoyaya dönüşür sana zarar werir işte o zaman bitmiceği warsada biter o ilişki 

hani hep bu kızlardan çok çekioruz diosunuz ya gece 2 sularında üniden kız arkadaşımın koşulsuz sewip inandığı we toplamda 3 yıllık beraberliği olduğu erkek arkadaşının onu hamile bırakıp sonra doğur ewlenicez diyip bebek 5 aylığa gelince terkedip başka kızla olduğunu öğrendim şuanda da 6 aylık hamile şimdi kıza mı kızayım nası kandın die adama mı kızayım sen adammısın die hala onun şokundayım uyuyamıorum diebilirim  

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

birşeyden korkunca onu yaşarsın o yüzden hiç korkma bi yerde herşey olacağına bağlanıo yani sen elinden geleni tabiki yap ama bunun içine korku koyma bi zaman sonra bu sende paranoyaya dönüşür sana zarar werir işte o zaman bitmiceği warsada biter o ilişki 

hani hep bu kızlardan çok çekioruz diosunuz ya gece 2 sularında üniden kız arkadaşımın koşulsuz sewip inandığı we toplamda 3 yıllık beraberliği olduğu erkek arkadaşının onu hamile bırakıp sonra doğur ewlenicez diyip bebek 5 aylığa gelince terkedip başka kızla olduğunu öğrendim şuanda da 6 aylık hamile şimdi kıza mı kızayım nası kandın die adama mı kızayım sen adammısın die hala onun şokundayım uyuyamıorum diebilirim  

-----------------------------

taniki genelleme yapmak doğru olmaz... cinsiyet fark etmiyor işte.. yalanında cinsiyeti yok ki :\ arkadaşın içinde gerçekten üzüldüm.. öyle bir erkek olmadığım içinde kendimi şanslı sayıyorum... :(

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

demek ki neymiş, siyahbereli haklı, shadowans haksızmış.

tecrübe iyidir iyi

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 1743 Toplam Mesaj: 15