folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Desktop Kullanımı İçin Hangi Mail Programını Tercih Ediyorsunuz ? Ve Ne Kadar Güvenli Sizce ?

Desktop Kullanımı İçin Hangi Mail Programını Tercih Ediyorsunuz ? Ve Ne Kadar Güvenli Sizce ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    valla haci the bat var bilmiorum ne ayaktir ama kullanilabilir benim musterilerimin cogu onu kullanio bu programin en iyi yani maillerini yedekleyebilmen falan o diger proda durum nedir bilmiorum kullanmadim kurmadim

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

FCN bunu yazdı:
    -----------------------------

thunderbird candır  :D

-----------------------------

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

ılk thunderbirid kullandım ama cok asırı ram yıyordu sonradan live mail denedım sımdı fazla ram yemıyor rahat kullanıyorum acık kaynak gorusluyumdur ama ram yıyınce mecbur kaldım live maile gecmeye.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

tarayıcıdan o mailden öbürüne geçeceğine gmail hesabına bağla tüm maillerini, gmail in pop3 desteği var, ben şu anda şirket mailim de dahil olmak üzere 5 mail hesabımı sadece gmailden yönetiyorum ve her bilgisayardan, cep telefonundan kontrol edip yazışmalarımı yapabiliyorum.

-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

thunderbird hiç kullanmadım valla :)  iştende çıktığım için iş mailimde yok, öyle habire analizdi şuydu buydu bişeyler ekleyip ekli dosya gönderme ihityacımda çok yok.. şu an 3 maili takip ediyorum, 3 ünüde telefona ekledim 3üde gayet sağlıklı haber ediyo işte :) 

.
Toplam Hit: 1998 Toplam Mesaj: 16