Desktop Kullanımı İçin Hangi Mail Programını Tercih Ediyorsunuz ? Ve Ne Kadar Güvenli Sizce ?
-
valla haci the bat var bilmiorum ne ayaktir ama kullanilabilir benim musterilerimin cogu onu kullanio bu programin en iyi yani maillerini yedekleyebilmen falan o diger proda durum nedir bilmiorum kullanmadim kurmadim
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------thunderbird candır :D
----------------------------- -
ılk thunderbirid kullandım ama cok asırı ram yıyordu sonradan live mail denedım sımdı fazla ram yemıyor rahat kullanıyorum acık kaynak gorusluyumdur ama ram yıyınce mecbur kaldım live maile gecmeye.
-
tarayıcıdan o mailden öbürüne geçeceğine gmail hesabına bağla tüm maillerini, gmail in pop3 desteği var, ben şu anda şirket mailim de dahil olmak üzere 5 mail hesabımı sadece gmailden yönetiyorum ve her bilgisayardan, cep telefonundan kontrol edip yazışmalarımı yapabiliyorum.
-
thunderbird hiç kullanmadım valla :) iştende çıktığım için iş mailimde yok, öyle habire analizdi şuydu buydu bişeyler ekleyip ekli dosya gönderme ihityacımda çok yok.. şu an 3 maili takip ediyorum, 3 ünüde telefona ekledim 3üde gayet sağlıklı haber ediyo işte :)