Dev C++ Anlayan Biri Bakabilir Mi ?
-
o diilde adam gitti :)
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Sıfır olma ihtimalini ihmal falan etmedim dediğin gibi yazdım direk
#include
#include
int main()
{
int a,b,c;
printf("Ucgenin Kenarlarini Giriniz:\n");
scanf("%d%d%d",&a,&b,&c);
if(a==b && a==c && b==c)
printf("Eskenar Ucgen");
else if(a==b || b==c || a==c)
printf("ikizkenar ucgen");
else
printf("Cesitkenar Ucgen");
getch();
return 0;
}
-----------------------------çok sagol kardeşim teşekkür ettim eline sağlık mavigözlüdev sanada çok teşekkür ederim :).
-
#include <cstdlib> #include <iostream> using namespace std; int main(int argc, char *argv[]) { int d; float a,b,c; giris: cout<<" a kenarı"; cin>>a; cout<<" b kenarı"; cin>>b; cout<<" c kenarı"; cin>>c; if ( a==b and b==c and c==a ) {cout<<"eskenar ucgen"<<endl;goto son; } if ( a==b or a==c or b==c){ cout<<"ikiz kenar ucgen"<< endl; } else {cout<<" cesit kenar" ;} son: cout<<" devam icin 1 giriniz "<< endl; cin>>d; if (d==1) { goto giris;} system("PAUSE"); return EXIT_SUCCESS; }Biras geç oldu ama.. :))
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------#include #include using namespace std; int main(int argc, char *argv[]) { int d; float a,b,c; giris: cout<<" a kenarı"; cin>>a; cout<<" b kenarı"; cin>>b; cout<<" c kenarı"; cin>>c; if ( a==b and b==c and c==a ) {cout<<"eskenar ucgen"<Biras geç oldu ama.. :))
-----------------------------
uğraşman yeter kardeşim :). -
bu arda kocaeli üniversitesi halkla ilişkiler sınıfındaki arkadaşlara selamlar olsun :). bizim sınıfın sayfasına konmuş bu konu yapamıyanlar için :).
Toplam Hit: 2461 Toplam Mesaj: 16