Devc++ İle Yazilan Bu Kod Ms Visual C++ İle Nasil Yazilir ?
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Ben gerçekten anlamadım string ile ilgili derdini ?
Ve string olayının VC++ ile ilgisini ?
Açıklayabilir misin ?
-----------------------------
hocam sen C de stringlerle ilgili işleri nasıl yapıyorsun. stringin uzunlugu belliyse char türünde bir diziye atayarak kullanıyorsun.yada mesela kullanıcıdan alınan bir bilgiyi işleyeceksen yukarda yazdıgım gibi char türünde bi pointer tanımlıyıp ona atıyorsun. puts() gibi fonksiyonlarda kullanıyosun. arkadaşta pointerlarla uraşmak yerine string.h içindeki fonksiyonları kullanmak istiyor. tabi standart fonksiyonlar olmadıgı için ms c de kullanamıyor sorun bu .artık yardım edebilirsin... -
dodobig bunu yazdı:
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Ben gerçekten anlamadım string ile ilgili derdini ?
Ve string olayının VC++ ile ilgisini ?
Açıklayabilir misin ?
hocam sen C de stringlerle ilgili işleri nasıl yapıyorsun. stringin uzunlugu belliyse char türünde bir diziye atayarak kullanıyorsun.yada mesela kullanıcıdan alınan bir bilgiyi işleyeceksen yukarda yazdıgım gibi char türünde bi pointer tanımlıyıp ona atıyorsun. puts() gibi fonksiyonlarda kullanıyosun. arkadaşta pointerlarla uraşmak yerine string.h içindeki fonksiyonları kullanmak istiyor. tabi standart fonksiyonlar olmadıgı için ms c de kullanamıyor sorun bu .artık yardım edebilirsin...
Şimdi sorunu anladım, ama bir çözümüm yok : ))) -
ewet hocam aynen dodobig aklimi okuyo sanki :d derdimi sip die anliyo..
sonradan kutuphane eklenmiyomu bu ms visual c++ a ? :(
yada bu pointer olayini c++ a gore nasil yapcaz .. yada ben compilermi degistireyim .. degerli tavsiyelerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum :)
Toplam Hit: 4780 Toplam Mesaj: 14