Deve Örümcek ( Et Yiyen Örümcek) Vs Çöl Akrep
-
hay amk ka$ına ka$ına izledim videoyu :|
-
örümcekler yenilmeye mahkumdur :) geçenlerde benim akrebe bi örmcek attım çok büyük değildi 3 4 cm falandı yarım saat sonra baktığımda örümcek yoktu :) Benim akrep, abi ordan bi soda ver hele diyordu :)
-
Başından beri örümcek kaçmaya çalışıyor ama kovaya bir türlü tırmanamıyor,geriye savaşmak kalıyor.iyide bir yem oluyor:)
-
http://www.youtube.com/watch?v=naJsLEgcT9Y&mode=related&search=
bi de buna bakın
-
1.hoca öncelikli biraz daha dikkat ....
Tahribat Forum
Video / Resim / Flash Paylaşım
2.güzel paylaşım:) tenk yu veriii maç... -
dostlar ben bizzat danaburnunun akrebi nalladığnı görmüştüm çok şaşırmıştım buda onun gibi bişey güzelmiş değişikmiş
bu danaburnu heşeyi yior yaw
-
muhhahaha camel spider miker die tahmin ediyodum ama akrep resmen local anestezi yapti elemana :D
-
önce cok dikkatli dil darbeleri daha sonra kısmi bir felcin ardından alsana fırında güveç güzel maç ehehe.. bu arada akrep aşşagı yukarı akrepölçere göre 6 ile 7 boğum var :D yani türkiyedeki cinslerine göre çok büyük kuyrukta çizgileri tam sayamadım.
-
karaoğlan züktü belasını :D
-
abü olurmu yaw ...bı kee bızım scorpion kas yapmıs vücuda baksanıza..ayrıca cüsesi orumcegı ıkıye katlar...ve en onemlısı akrep in ıkı saldıır sılkahı var hem kıskacları hemde kuyrugu..ama zavallı deve nasıl saldırsın deve toynagıylamı :D:D... habıre kacıyordu zaten..zenci gormus asyalı gibi :D:D:
Toplam Hit: 4278 Toplam Mesaj: 25