Devlet Demir Yolları Özelleşti
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Tüm özelleştirmeleri destekliyorum,devlet kadrosunda 1 kişinin yapacağı işe 30 kişi alınıyor hiçbiride götünü kaldırmıyor nasılsa kadroyu kaptık diye.
Üstüne rekabet olursa çok daha kaliteli hizmet olur.
Özelleştirmelere en iyi örnek:ttnet.(eski haline kıyasla)
ttnet?
-
kaynagı merak ettım.meclısın sıtesınde goremedım de
-
özelleşmeden kururmlar gelişemez mantığı, gelişmiyo mantığı gibi saçma bir düşünce var ya anlayamıyorum kendinin denetlemekten aciz bir devlette yaşıyorsak tüm ülkeyi özelleştirelim ozaman milli kurumları satılmasına yok özelleşince gelişti vs gibi kılıflar uyduruyorlar vatandaşlarıda inanadırırıyorlar buna
satın adamlar kadar aklı çalışan biri yokmuydu bu ülkede ?
devletsin sen denetleyeceksin yatan elemanın varsa denetle o zaman şikayet politikası geliştir değerlendir özel kururmlar yapıyorda devlet oalrark sen niye yapamıyorsun
bu mantıkla hükümette ülkeyi güzel yönetemiyor bana göre o zaman onuda özellştirelim -
o özelleşen yerde gider 1000 liraya güvenlik olur çalışırsın.
-
özelleştiricek şey var özelleleştirilmicek şey var !!
-
devlet diye bişey kalmadı
umarım birisi gelir bu elden gidenleri tek tek geri alır -
tcdd özelleştirilebilecek bişi diğil aslında bırakın hizmeti fiyatı ülkenin stratejik öneme sahip demir yolları özel kişilerin insiyatifine devredilirmila
-
türkiyede kafa yapısı çok değişmiş gerçekten.özelleştirilsin bişi demiyorum.özelleştirince ne oluyor ? herkes çalışıyor daha iyi hizmet geliyor vs vs.peki asıl soruyu neden sormuyorsunuz? özelleştirmesekte biz bu memurları nasıl hizmet kalitesini artırabiliriz yada daha ii ne yapabilirz diye kimse sormuyor.
kimse elinde olan bi kurumu çok daha iyi yerlere taşımıyor.özelleştirilsin diyor o zmn gzl olur diyor.. biraz düşünün..
-
kaliteli hizmet ve rekabet için özelleştirme yapılmıyor, ibneler anlaşıp fiyatları baz seviyede tutuyorlar giren yine halka giriyor. Bir nevi oligopol mü diyeyim danışıklı dövüş mü diyim artık siz anlayın.
sadece yandaş güçleniyor, yeşil sermayeciler artıyor. Durum böyle olunca bu adamlar kemikleşiyor içimiz dışımız zibille yandaş eline mahkum ediliyor. Devlet kadroları doldu taşıyor artık hak hukuk da yalan oldu.
-
o kurum yan gelip yatma yeri değil iktidara onu satarak iyi etti
tcdd nin vergisini alarak bizleri rahat ve huzurlu yaşatıyor adamlar daha ne isteyelim
hatta tbt olarak bi konu açıp AKP nin SATMAYI UNUTTUKLARI diye
beyin fırtınası yapıp satılmayan milli servetleri bulup acilen tayyoşa bildirmemiz lazım