folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Devlet Demiryolları Beni Mağdur Etti

Devlet Demiryolları Beni Mağdur Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Atla ilk gelen trene hiç bekleme bilet alabiliyorsan al alamıyorsan önceki bileti göster biletçiye iki gündür buralarda sürünüyorum de. Boş bulduğun koltuğa otur doldukça başka koltuğa geç az ayaktı dur falan filan tren işi zor iş...

Bilgi Güçtür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkeles84
    mkeles84's avatar
    Erkek

Hızlı trenler haricinde bilet almaya gerek yok hele senin için ekstrem bir durum var. Biletin olmazsa en kötü vagonların kapı girişi bölümlerinde gazete serer oturursun. Ya da ilk vagonlar numarasızdır oradan inen olursa kaparsın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Devlete şirk mi koşuyorsunuz? Yol yaptılar, Avrupa'da bugün hızlı tren yok bizde hıp hızlısı var alimallah. Paralelci misiniz?

İş ahlakından nasibini alamamış ülkemden beklenecek bir angarya örneği olmuş.

Bunu söylesen bileti niye önceden aldın diye seni gömerler. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

otobüs varken neden Doğu Ekspresi? Uygun fiyatına çekilecek dert değil gibi

GusFring tarafından 04/Tem/16 15:12 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 2714 Toplam Mesaj: 15
tcdd