folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Devlet Parasız Yatılı Ve Bursuluk Sınavı Hakkında Birkaç Sorum Olacaktı..

Devlet Parasız Yatılı Ve Bursuluk Sınavı Hakkında Birkaç Sorum Olacaktı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Ben şuan 10.sınıf kademesinde okuyorum.Bu yıl Devlet Parasız Yatılı ve Bursuluk Sınavına girmeyi düşündüm ve kaydımı yaptırdım.Ama kafama takılan birkaç soru var,size sormayı düşündüm;

1.Bize verilen belgelerde;Babanın mesleği,Annenin mesleği vs gibi ekonomik durumu soran sorular vardı.Peder Kuyumculukla uğraşıyor ama doğruyu söylemek gerekirse geçimimiz kuyumculuk dışında şeylerle geliyor.Oraya,baba mesleğine,kuyumculuk yazsam biliyorum ki kazanma ihtimalim azalacak.Bu bilgileri doğru vermesem çakarlar mı?

2.Ailenin yıllık gelirleri diyor,az birşey yazsam yine çakarlar mı?

3.Bulunduğum yerde okul yok diye bir seçenek var.Acaba seçeneği doldursam araştırma yaparlar mı?

4.120 sorudan en az kaç net bırakmam lazım?

NOT:Bu konuya ltf bilgi sahibi olanlar cevap yazsın,ciddi konu,sonra müdürle papaz olmayalım :)

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    hacı bence dürüst davran.eger maddi durumun iyi ise,en azından senin acından diyorum yani harclıgın vs...sıkıntı olmuyorsa ki alen kuyumcuymus atölye isleri felan... bence boswer derim.dogrusu neyse onu yaz.o paraya ihtiyacı olan o kadar cok kisi var ki...haklarina girme.benden tavsiye...

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı bence dürüst davran.eger maddi durumun iyi ise,en azından senin acından diyorum yani harclıgın vs...sıkıntı olmuyorsa ki alen kuyumcuymus atölye isleri felan... bence boswer derim.dogrusu neyse onu yaz.o paraya ihtiyacı olan o kadar cok kisi var ki...haklarina girme.benden tavsiye...
     Hocam paraya ihtiyacım olmazsa zaten girmezdim.Biliyorum bu paraya ihtiyacı olan insanlar var ama benimde paraya ihtiyacım var.Pederin işleri çok şükür iyi ama , gereksiz şeylerden dolayı kavga etiğimiz için bi türlü para isteyemiyorum.

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    hoca baban kuyumcuymuş gerek yok ben anne baba memur çocuğuyum kazandığım halde alamıyorum yüksek gelyormuş 3 ayda bir yüzküsür alcan gerek yok

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
    kroo bunu yazdı:
    hoca baban kuyumcuymuş gerek yok ben anne baba memur çocuğuyum kazandığım halde alamıyorum yüksek gelyormuş 3 ayda bir yüzküsür alcan gerek yok
    Dikkat edersen şöyle yazdım.Babamın işi kuyumculuk ama gelirimiz kuyumculuktan gelmiyor.O işte para yok.Kıç kadar ilçede 0 küsur kuyumcu var.Yinede geçim sağlanıyor.

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

la bırakın girsin kazanıp alsın.bizden tavsiye istemisin bizde soyledik hoca fikrimizi.alma dedik.para yetmiyor diyorsun,3 ayda yüz kusur ytl para sana yetecekse gir kazan al amk.senin niyetin madem belli.kendini gecerli saydıgın nedenlerle haklı cıkarmaya calısıyorsun,o zaman niye fikrimizi soruyorsun diye sorarlar adama...

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:

la bırakın girsin kazanıp alsın.bizden tavsiye istemisin bizde soyledik hoca fikrimizi.alma dedik.para yetmiyor diyorsun,3 ayda yüz kusur ytl para sana yetecekse gir kazan al amk.senin niyetin madem belli.kendini gecerli saydıgın nedenlerle haklı cıkarmaya calısıyorsun,o zaman niye fikrimizi soruyorsun diye sorarlar adama...

Sorduğum soruları daha dikkatli oku derim.Neyse boşverin beyler.Peki kaç net gerekiyor bilgisi olan var mı?

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Adam alıym mı almıym mı diye sormamış ki,adam isteyemiyomuş almak istiyo kimse sorgulayamaz bunu.Hocam benimde blgim yok ama istersen alan arkadaşlara sorabilirim..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:

Adam alıym mı almıym mı diye sormamış ki,adam isteyemiyomuş almak istiyo kimse sorgulayamaz bunu.Hocam benimde blgim yok ama istersen alan arkadaşlara sorabilirim..

Bilgileri dürüst bir şekilde yazmaya karar verdim.Senden tek ricam 120 sorudan kaç net bırakılması gerektiğini sorman.

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spermen08
    spermen08's avatar
    Erkek

ben 6,7,8 de kazanmış biri olarak yani görmüş geçirmiş biri olarak yalan bilgi vermemeni tavsiye ederim çünkü misal babanın maaşını yanlış yazdığında sınavı kazansan da parayı alman için babanın  yıllık maaş bordrosunu gösteriorsun bu durumda yalanın da ortaya çıkmış oluyo yalanla bi yere varılmaz arkadaş dürüst ol..

"__"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
    spermen08 bunu yazdı:

ben 6,7,8 de kazanmış biri olarak yani görmüş geçirmiş biri olarak yalan bilgi vermemeni tavsiye ederim çünkü misal babanın maaşını yanlış yazdığında sınavı kazansan da parayı alman için babanın  yıllık maaş bordrosunu gösteriorsun bu durumda yalanın da ortaya çıkmış oluyo yalanla bi yere varılmaz arkadaş dürüst ol..

Yalan söyleyip 3 yıldır maaş arkadaşlar var ama ben dürüst şekilde cevap vermeyi düşünüyorum..İlgilendiğiniz için teşekkürler

-
Toplam Hit: 2468 Toplam Mesaj: 14