Devlet Siteleri Neden Böyle?
-
telekom bunu yazdı
Nasıl becerebiliyorlarsa genelde internet explorer'da sorunsuz çalıştırıyorlar. Hatta bazı sistemleri (e-okul) kullanabilmeniz için sadece internet explorer yeterli değil, windows kullanmanız şart.
Şirketimizde online ihale sitelerine giren arkadaşlar oluyor.
Bazen şaka gibi durumlar oluyor..
İE7 sürüm + eski sürüm java harici sitedeki içerikler açılmıyor.
Ulan win7 ye İE7 + eski sürüm java kuracaklar diye adamların sacları dimdik oluyor.
-
Benimde en çok muzdarip olduğum e-randevu ne zaman girsem soru çıkartıyor.
-
underzero bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıunderzero bunu yazdı
internette devlet sitelerinden cektigimi hicbir seyden cekmemisimdir.
her gun 10 tane telefon gelir internet yavas siteye giremiyoruz diye hangi site diye sorarim 8 tanesi devlet sitesi 2 tanesi gazete haber sitesi
bizden kaynaklanmiyor diyorum ama anlatana kadar gobegim catliyor
+ sitelerde DB sorunu olur ekrana yansır, sorarlar bu site neden açılmıyor.
aynen
birgun; adoba reader i kurdum gittim ilk acilista gelen sozlesmenin ekran goruntusunu cekip gonderen var bu nedir diye
ilkokul, lise tabelasi degil bunu gonderen.
bi defasinda kullanicinin baglanmaya calistigi "500 internal server" hatasina israrla "senin serveranda hata var ona bak onu duzelt" diye
bunlar gene iyi adam bilgisayarım yavaş dedi baktım 2 gb rami var 2 gb daha taktım adama dedim şimdi daha iyi oldu diye adam pc yi açar açmaz mozillayi açtı mynete girdi ve dediki hani gene geç yükleniyo hızlanmamış bu ve bunu diyen kişi pc mühendisi ben ne yaptım sadece tebessüm ettim ve dedimki ramlere alışması lazım bilgisayarın 1 günde olacak iş degil :D
-
"kpss ile atanma" diye google da aratabilirsin hocam
-
Siber ordu kurulacak bir ülke olacağız birde :)
-
Ankarada kamu kurumunda bilg. müh olarak çalışan tanıdıktan dinledim bu işleri kimlerin yaptığını, kimlere pazarlandığını. Canım ülkem yine şaşırtmadı beni. Sitelerdeki her şey balon gibi, tıkladın mı elinde kalacak sanki. Ki çoğu zaman da öyle oluyor zaten.
Mukavim_ tarafından 11/Ara/13 23:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Gençler çok şey istiyorsunuz sizde yav. Seviye üstü çalışma istemeyin.
-
Mukavim_ bunu yazdı
Ankarada kamu kurumunda bilg. müh olarak çalışan tanıdıktan dinledim bu işleri kimlerin yaptığını, kimlere pazarlandığını. Canım ülkem yine şaşırtmadı beni. Sitelerdeki her şey balon gibi, tıkladın mı elinde kalacak sanki. Ki çoğu zaman da öyle oluyor zaten.
kimlermiş meraklandık bak. söyle bari.