Devlet Vatan Aşkı Budur(Barış Manco Nun Bir Hikayesi)
-
tagext bunu yazdı:
o lafı koymak için belli bir zekaya kültüre ihtiyaç var. işte bizim ihtiyacımız olan şey o. memlekette eksik olan şeyde o.
sen kızın tekini " o kız bornozunu bizim evde unuttu " deyip rencide edip halkın önünde "***spu" durumuna düşürüp sonra "şaka yaptım" diyen şarkıcıları dinler baş tacı edersen zaten senden bi bok olmaz.

-
harbi ii laf koymuş.. helal olsun.. fakat şöyle bi gerçek varki. . böle takdir edilesi insanlar parmakla sayılacak kadar az iken gerizekalı tiplerin her dakka heryerden çıkması da çok acı verici bi durum ne yazıkki..
-

-
abi nede olsa barış manço :D Allah rahmet eylesin
-
Burda böyle Manço abimizi destekleyip gidip "kırcanmı belimi" diyenleri dinlemeyin dinliyorsanızda şu an itibariyle bırakın...Fazla söze gerek...ama şeyi tam hatırlayamadım...10.000 liklerin üstünde mimar sinan vardı...herhalde...Fatih Sultan Mehmet hangi paranın üzerindeydi?...
-
beyler bu olay gerçekten yaşanmış mı?
bu soruyu neden sorduğumu merak ediyorsanız kimse öyle canlı radyo yayınında türklere barbar diyemez adamın ağzına sıçarlar yanii!!!!
-
yanlış hatırlamıyosam 20 000 tl nin üstündeydi.
-
Müthiş bir cevap!
Bazen bir konuda tartışırız ve bir türlü karşımızdakini alt edemeyiz ya verilecek cevabımız var ama bunu kısacık" TAK!!!! "diye seyirci insanlarin beynine oturtmak ve karşımızdakini yerin dibine gömmek isteriz..
Bu kısa cevabı bulamayınca tedirgin oluyor sıkılıyoruz ve seyirci insanlar bizim haksız olduğumuz için bu duruma düştüğümüzü sanır...
ama tartışma bittikten sonra o adama vereceğimizi ve onu yerin dibine gömeceğimiz cevap gelince aklımıza o zaman kahroluyoruz geç kaldığımız için .
iyi ki soğukkanlılığını kaybetmemiş ve adamı yerin dibine gömmüşsün Barış Abi
-
olması gereken sanatçı kişiliği. malesef kalmadı artık bunlardan abidik gubidik isimler şarkıcı oluyo. ruhu şad olsun iyi koymuş ibnelere.
-
kesinlikle cocuklugumun abisi kusaginin elamaniyiz,on numara bi vatan ustadi.toprak li olsun.anlattigin hikayenin ve dunya turuyla ilgili liderle kisilerle fotolari ve diyaloglarinin anlatildigi kitabinin adini unuttum ama ararstirirsaniz buna benzer hos diyaloglar bulacaksiniz aramanizi ve okumanizi tavsiye ederim.ozellikle kim bi ulke imparatorunu oynatmistir japonya turnesi kisimlarini mutlaka arastirin okuyun derim..
saygilarimla..