Devlet Yurtlarıyla İlgili...
-
Hocam bir de bu yüksek ücretli yurtların avantajları tam olarak neler oluyor biraz bilgi verebilir misin?
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bir de bu yüksek ücretli yurtların avantajları tam olarak neler oluyor biraz bilgi verebilir misin?
-----------------------------İmkanları daha iyi diye biliyorum kardeşim. Yani imkan derken, temizlik, yataklar vs. Yani normalde dolaplar demirden ise yüksek ücretlilerde tahtadan falan oluyor galiba. Her şehirde yok ama yüksek ücretli yurt
Edit: Netten baktım biraz yüksek ücretli yurtlar hakkında.
Yemek fişi haricinde çamaşırda dahil. Odalar ranza sistemi ile değil baza sistemi ile oluşturulmuş ve 2 kişilik. Banyo ortak değil, odalarda mevcut ve çoğunda balkon mevcut
-
Eskişehir'e gidecem ben orada bir tane var galiba kyk'nın sitesinde bir tane gördüm. İnşallah orası çıkar bakalım bekliyorum :)
-
Eskişehir'e gidecem ben orada bir tane var galiba kyk'nın sitesinde bir tane gördüm. İnşallah orası çıkar bakalım bekliyorum :)
-----------------------------Eklediğim gibi ise özellikleri çok iyiymiş. Zaten şu anda yeni yapılan devlet yurtları eskisine göre çok daha iyi. İnş. orası çıkar hacı
-
şüphesiz ki torpil her şeye katalizördür.
-
ExcellencE bunu yazdı:
şüphesiz ki torpil her şeye katalizördür.
-----------------------------Yurt işinde biraz zor aga :)
-
Yurtta da mı torpil olacak oluyorsa eğer şansım yok. Torpil yok bende :D
-
Yurtta da mı torpil olacak oluyorsa eğer şansım yok. Torpil yok bende :D
-----------------------------Sıralamalar olmadan önce bir şey yapabilirler mi bilmiyorum ama sıralaman belli olduktan sonra çok zor torpil işi
-
Yurda yerleştirirken sınavdaki sıralamaya mı bakıyorlar?
-
Yurda yerleştirirken sınavdaki sıralamaya mı bakıyorlar?
-----------------------------:) Hayır hocam. Başvuru yaptıktan sonra sonuçlar açıklanıyor. Asil olarak kaydın çıkarsa gidip direk kaydını yaptırıyorsun ama yedek çıkarsa onun bir numarası oluyor. Her pazartesi günü yeni alımlar yapılıyor yurtlara. Her pazartesi listeyi takip edeceksin ve sıranın gelmesini bekleyeceksin. O sırada da yurtta misafir öğrenci olarak kalıyorsun. Normal ücretin 2 katını ödüyorsun ve yemek fişi vs. verilmiyor.