DGS 2012 Soru Ve Cevapları
-
Biyerine soksunlar ÖBP'yide AÖBP'yide p..evenkler.
Cevap anahtarının doğru olduğu bile muâmma.
Bu arada sonuçlar en geç 12-13 ü gibi açıklanır geçmiş senelerde en geç bu tarihlerde açıklanmış.
-
Aynen,bakmadım bile cevap anahtarına sonradan yanlış falan çıkar ne gerek var açıklansın görürüz :)
-
Aynen, hem strese girip moral bozmaya hiç gerek yok.
-
erken aciklanmasi zor haberiniz olsun cuma aciklanmisti bizde pazartesi kayita gittim evraklari hemen toparlamak zor oldu
-
konu dışında bir sorum olacak ..
makine mühendisliği ikinci sınıfa geçtim..ikinci sınıfın sonunda dikey geçiş sınavına girip başka üniversiteye geçme şansım oluyor mu? konu hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim ..
-
rawstorm bunu yazdı:
-----------------------------konu dışında bir sorum olacak ..
makine mühendisliği ikinci sınıfa geçtim..ikinci sınıfın sonunda dikey geçiş sınavına girip başka üniversiteye geçme şansım oluyor mu? konu hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim ..
-----------------------------o dediğini anca yatay geçişle yapabilirsin, bide şöyle bişey olabilir kaydını sildirirsin şuanki okuldan tekrar dgs ye girersin eğer 2 yıllık mezunuysan tabi puan muan kırılıyormu bilmiyorum
----------bu arada geometri soruları lokum gibiymiş
-
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------rawstorm bunu yazdı:
-----------------------------o dediğini anca yatay geçişle yapabilirsin, bide şöyle bişey olabilir kaydını sildirirsin şuanki okuldan tekrar dgs ye girersin eğer 2 yıllık mezunuysan tabi puan muan kırılıyormu bilmiyorum
----------hocam doğru bilgilendirdiğine emin misin? arkadaş makina mühendisliği okuyorum demiş.yani öss ile mühendisliğe yerleşmiş. mühendislik fakültesindekiler ikinci yılını doldurduklarında önlisans belgesi alabiliyor diye biliyorum.kpssye önlisans olarak başvurabiliyor.dgs ye girmesine engel olan birşey yoktur sanırım ..
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 14:11'da bigwave tarafından düzenlendi. -
Bu ÖBP mevzusunu Danıştay'a dilekçe ile şikayet etsek sonuç alabilirmiyiz sizce?
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------rawstorm bunu yazdı:
----------hocam doğru bilgilendirdiğine emin misin? arkadaş makina mühendisliği okuyorum demiş.yani öss ile mühendisliğe yerleşmiş. mühendislik fakültesindekiler ikinci yılını doldurduklarında önlisans belgesi alabiliyor diye biliyorum.kpssye önlisans olarak başvurabiliyor.dgs ye girmesine engel olan birşey yoktur sanırım ..
Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 14:11'da bigwave tarafından düzenlendi.
-----------------------------http://www.dikeygecis.org/forum/59222-4-yilliktan-bolumden-2-yillik-diploma-almak-ve-dgs.html
http://www.dikeygecis.org/forum/29784-4-yillik-bolumlerde-okuyanlar-da-dikey-gecis-sinavi-ile-bolum-degistirebiliyor-mu.html
şurayı bi okuyun hocam. benim dediğimi doğrulamışlar fakat yinede araştırın madem.