DGS 2012 Soru Ve Cevapları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Biyerine soksunlar ÖBP'yide AÖBP'yide p..evenkler.

Cevap anahtarının doğru olduğu bile muâmma.

Bu arada sonuçlar en geç 12-13 ü gibi açıklanır geçmiş senelerde en geç bu tarihlerde açıklanmış.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Aynen,bakmadım bile cevap anahtarına sonradan yanlış falan çıkar ne gerek var açıklansın görürüz :)

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Aynen, hem strese girip moral bozmaya hiç gerek yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

erken aciklanmasi zor haberiniz olsun cuma aciklanmisti bizde pazartesi kayita gittim evraklari hemen toparlamak zor oldu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rawstorm
    rawstorm's avatar
    Erkek

konu dışında bir sorum olacak ..

makine mühendisliği ikinci sınıfa geçtim..ikinci sınıfın sonunda dikey geçiş sınavına girip başka üniversiteye geçme şansım oluyor mu? konu hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim ..  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

rawstorm bunu yazdı:
    -----------------------------

makine mühendisliği ikinci sınıfa geçtim..ikinci sınıfın sonunda dikey geçiş sınavına girip başka üniversiteye geçme şansım oluyor mu? konu hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim ..  

o dediğini anca yatay geçişle yapabilirsin, bide şöyle bişey olabilir kaydını sildirirsin şuanki okuldan tekrar dgs ye girersin eğer 2 yıllık mezunuysan tabi puan muan kırılıyormu bilmiyorum

----------

bu arada geometri soruları lokum gibiymiş

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

rawstorm bunu yazdı:

o dediğini anca yatay geçişle yapabilirsin, bide şöyle bişey olabilir kaydını sildirirsin şuanki okuldan tekrar dgs ye girersin eğer 2 yıllık mezunuysan tabi puan muan kırılıyormu bilmiyorum

----------

hocam doğru bilgilendirdiğine emin misin? arkadaş makina mühendisliği okuyorum demiş.yani öss ile mühendisliğe yerleşmiş. mühendislik fakültesindekiler ikinci yılını doldurduklarında önlisans belgesi alabiliyor diye biliyorum.kpssye önlisans olarak başvurabiliyor.dgs ye girmesine engel olan birşey yoktur sanırım .. 

Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 14:11'da bigwave tarafından düzenlendi.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

Bu ÖBP mevzusunu Danıştay'a dilekçe ile şikayet etsek sonuç alabilirmiyiz sizce?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

bigwave bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

rawstorm bunu yazdı:

----------

hocam doğru bilgilendirdiğine emin misin? arkadaş makina mühendisliği okuyorum demiş.yani öss ile mühendisliğe yerleşmiş. mühendislik fakültesindekiler ikinci yılını doldurduklarında önlisans belgesi alabiliyor diye biliyorum.kpssye önlisans olarak başvurabiliyor.dgs ye girmesine engel olan birşey yoktur sanırım .. 

Mesaj 20 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 14:11'da bigwave tarafından düzenlendi.

http://www.dikeygecis.org/forum/59222-4-yilliktan-bolumden-2-yillik-diploma-almak-ve-dgs.html

http://www.dikeygecis.org/forum/29784-4-yillik-bolumlerde-okuyanlar-da-dikey-gecis-sinavi-ile-bolum-degistirebiliyor-mu.html

şurayı bi okuyun hocam. benim dediğimi doğrulamışlar fakat yinede araştırın madem.

Toplam Hit: 2007 Toplam Mesaj: 20