DGS Görsel Eğitim Seti [ İstek ]
-
ya arıyorum arıyorum bulamıyorum yardımcı olabilcek varmı... 1.bölüm için görsel eğitim seti arıyorum yardımınız dokanır m ?
-
ap ap
-
online ızleyebileceğin siteler var anlatımlarıda gayet ıyı
bknz: ekolhoca.com -
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
online ızleyebileceğin siteler var anlatımlarıda gayet ıyı
bknz: ekolhoca.com
-----------------------------hoca online olark pek bir imkanım yok ama ordan çkmeye çalışırım sağolasın
-
Şimdi konu açıcaktım, açılmış daha önce bu yüzden "uppp" :) varmı arkadaşlar, piyasadaki paralı setlerin korsanından :)
-
GeFORC3 bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi konu açıcaktım, açılmış daha önce bu yüzden "uppp" :) varmı arkadaşlar, piyasadaki paralı setlerin korsanından :)
-----------------------------ekolhocanın sitesine girip mat 1 videolarını idm ile rahatça çekebilirsin ben öyle yaptım
-
piyasada bir dünya var indiriyoruz ya winrar okuma hatası yada dosya bozuk oluyor sağlan bildiğiniz yada elinde olan arkadaşlar varsa upload ederse bende indirmek istiyorum :)
-
çizik
-
bana da lazım arkadaşlar
-
Banada bil iq matematik-fizik-kimya-biyoloji konu anlatımları lazım. Nette bır ton kırık lınk vs var.
Torrent seklınde ındırebılecegımız bır lınk varsa guzel olur
-
@HeadBanger : Bulamazsam mecbur bende öyle yapıcam :)
Yalnız hatırlıyorumda önceden bu tarz paylaşımlar çok olurdu :( Şimdi ise özellikle dgs, çok az yerde var, olanlarda arkadaşların dediği gibi ya linkleri kırık, yada indirirsin bozuk çıkar :( yada olan parayla satar :(((
Koskoca tahribatta illaki bilen vardır :) gördüğüm kadarıyla talepte fazla :))) bu yüzden upp upppp :))))