DGS Sonuçları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek
    Dostum bu puanla bir yer gelirmi?. Bizim bir akraba da buna yakın puan aldı. Bilgisayar Programcılığı bölümü
    Ercan bunu yazdı
    TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI
     SayısalSözel
    Doğru 67 16
    Yanlış 3 7

DGS Puanları
    TürüDGS PuanıDGS Başarı Sırası
    DGS-SAY 278,94840 4347
    DGS-SÖZ --- ---
    DGS-EA --- ---

Demekki biraz çalışşaymışız kazanırmışız :D

shock56 tarafından 25/Ağu/12 11:44 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

niye kimse benim mağduriyetim için sövmüyor lan ösym'ye ? ne biçim mürüd dayanışması bu mk :(

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    thekurdo bunu yazdı

niye kimse benim mağduriyetim için sövmüyor lan ösym'ye ? ne biçim mürüd dayanışması bu mk :(

Sınava girmek için eline aldığın belgeyi bi okusaydın mağdur olmazdın hocam :) Ehliyet pasaport vs nin geçersiz olduğunu yazmışlar :))

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

hacı belgeyi sınav sabahı bi internetcafeden çıkardım wala. öyle diyon doğru diyon da sonuçta bi mağduriyet var çözmelilerdi yani sövmenizi istiyom çok şey mi istiyom :P

kendinize ayığ olunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    thekurdo bunu yazdı

hacı belgeyi sınav sabahı bi internetcafeden çıkardım wala. öyle diyon doğru diyon da sonuçta bi mağduriyet var çözmelilerdi yani sövmenizi istiyom çok şey mi istiyom :P

Ev arkadaşlarımdan birisi de yaptı aynı hatayı  KPDS de :D Allahtan sınav görevlileri insaflıydı ehliyet kabul ettiler. Ama yok ben sövmem arkadaş, adamlar haklı bi kere :P

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu yaştan sonra dgs kasmak ters. zengin çocuğu değiliz para lazım

yasin naptı

kaygusuz tarafından 25/Ağu/12 17:11 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek
    shock56 bunu yazdı
    Dostum bu puanla bir yer gelirmi?. Bizim bir akraba da buna yakın puan aldı. Bilgisayar Programcılığı bölümü
    Ercan bunu yazdı
    TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI
     SayısalSözel
    Doğru 67 16
    Yanlış 3 7

DGS Puanları
    TürüDGS PuanıDGS Başarı Sırası
    DGS-SAY 278,94840 4347
    DGS-SÖZ --- ---
    DGS-EA --- ---

Demekki biraz çalışşaymışız kazanırmışız :D

Puan sisteminde anladığım kadarıyla biraz değişiklik olmuş ilk 3000'dekiler rahat girebilir diye duymuştum ama böyle bi puan için pek sanmıyorum, geçen seneye göre sanırım 280 ile 285 arası bi puana denk geliyor (tamamen tahmini puan sisteminden anladığım kadarıyla)

http://www.nkfu.com/2012-dgs-bilgisayar-muhendisligi-bolumu-kontenjanlari-taban-puanlari/

pc mühendisliğinin kontenjanları...

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    Dgs puanlarında geçen senelere göre ortalama 10 puan düşüş var, geçen senenin taban-tavan puanlarına bakarken bunuda hesap edin bu sene. Bunun nedenide ne yazıkki bu sene öbp kullanılıyo olması.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

kardeşim 120 küsürüncü olmuş, inşaatçılar arasında kaçıncı olduğunu öğrenmenin bir yolu var mı?

enjoy i'm vaccinated
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

kardeşim 120 küsürüncü olmuş, inşaatçılar arasında kaçıncı olduğunu öğrenmenin bir yolu var mı?

malesef yok hocam ancak ilk 150 içerisinde genellikle elektrikçiler ve bilgisayarcılar var o yüzden  çok güzel bir üniye kolaylıkla yerleşebilir.

ancak kafanızda bir fikir oluşması amacıyla www.dikeygecis.org a girin "sayısal ilk 5000 sıralı liste" başlığını irdeleyin derim biraz.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 4526 Toplam Mesaj: 35