DGS Sonuçları Açıklandı
-
Dostum bu puanla bir yer gelirmi?. Bizim bir akraba da buna yakın puan aldı. Bilgisayar Programcılığı bölümüErcan bunu yazdı
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI Sayısal Sözel Doğru 67 16 Yanlış 3 7 DGS Puanları Türü DGS Puanı DGS Başarı Sırası DGS-SAY 278,94840 4347 DGS-SÖZ --- --- DGS-EA --- --- Demekki biraz çalışşaymışız kazanırmışız :D
shock56 tarafından 25/Ağu/12 11:44 tarihinde düzenlenmiştir -
niye kimse benim mağduriyetim için sövmüyor lan ösym'ye ? ne biçim mürüd dayanışması bu mk :(
-
thekurdo bunu yazdı
niye kimse benim mağduriyetim için sövmüyor lan ösym'ye ? ne biçim mürüd dayanışması bu mk :(
Sınava girmek için eline aldığın belgeyi bi okusaydın mağdur olmazdın hocam :) Ehliyet pasaport vs nin geçersiz olduğunu yazmışlar :))
-
hacı belgeyi sınav sabahı bi internetcafeden çıkardım wala. öyle diyon doğru diyon da sonuçta bi mağduriyet var çözmelilerdi yani sövmenizi istiyom çok şey mi istiyom :P
-
thekurdo bunu yazdı
hacı belgeyi sınav sabahı bi internetcafeden çıkardım wala. öyle diyon doğru diyon da sonuçta bi mağduriyet var çözmelilerdi yani sövmenizi istiyom çok şey mi istiyom :P
Ev arkadaşlarımdan birisi de yaptı aynı hatayı KPDS de :D Allahtan sınav görevlileri insaflıydı ehliyet kabul ettiler. Ama yok ben sövmem arkadaş, adamlar haklı bi kere :P
-
bu yaştan sonra dgs kasmak ters. zengin çocuğu değiliz para lazım
kaygusuz tarafından 25/Ağu/12 17:11 tarihinde düzenlenmiştir
yasin naptı -
shock56 bunu yazdıDostum bu puanla bir yer gelirmi?. Bizim bir akraba da buna yakın puan aldı. Bilgisayar Programcılığı bölümüErcan bunu yazdı
TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI Sayısal Sözel Doğru 67 16 Yanlış 3 7 DGS Puanları Türü DGS Puanı DGS Başarı Sırası DGS-SAY 278,94840 4347 DGS-SÖZ --- --- DGS-EA --- --- Demekki biraz çalışşaymışız kazanırmışız :D
Puan sisteminde anladığım kadarıyla biraz değişiklik olmuş ilk 3000'dekiler rahat girebilir diye duymuştum ama böyle bi puan için pek sanmıyorum, geçen seneye göre sanırım 280 ile 285 arası bi puana denk geliyor (tamamen tahmini puan sisteminden anladığım kadarıyla)
http://www.nkfu.com/2012-dgs-bilgisayar-muhendisligi-bolumu-kontenjanlari-taban-puanlari/
pc mühendisliğinin kontenjanları...
-
Dgs puanlarında geçen senelere göre ortalama 10 puan düşüş var, geçen senenin taban-tavan puanlarına bakarken bunuda hesap edin bu sene. Bunun nedenide ne yazıkki bu sene öbp kullanılıyo olması.
-
kardeşim 120 küsürüncü olmuş, inşaatçılar arasında kaçıncı olduğunu öğrenmenin bir yolu var mı?
-
Fatih bunu yazdı
kardeşim 120 küsürüncü olmuş, inşaatçılar arasında kaçıncı olduğunu öğrenmenin bir yolu var mı?
malesef yok hocam ancak ilk 150 içerisinde genellikle elektrikçiler ve bilgisayarcılar var o yüzden çok güzel bir üniye kolaylıkla yerleşebilir.
ancak kafanızda bir fikir oluşması amacıyla www.dikeygecis.org a girin "sayısal ilk 5000 sıralı liste" başlığını irdeleyin derim biraz.