DGS Tercih Sonuçları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Bir yer kazanamadık. Varmı birşeyler yapan ?

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=1287

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desingers
    Desingers's avatar
    Erkek

Al bndende o kadar.

Senin Yadınla Ya Rabbim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    T.C. Kimlik Numarası  
    Adı ve Soyadı ÇETİN TERBİYELİ

Yerleştiği Bölümün
    KoduTercih SırasıYerleşme Puan Türü
    3049154 25 EA
    Adı ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)
    GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
    GRAFİK TASARIM (TAM BURSLU)

Abi tamam kazandık eyvallah burs nasıl düşer , gitmek istemezsem seneye tekrar girebilirmiyim dgsye kıbrıs pahalımıdır nasıl geçinilir bilgisi olan varmı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrC
    TrC's avatar
    Erkek

36 punto çükü tuttun yazıyo :D

Büyüdükçe mi fakirleşiyorsun, fakirleştikçe mi büyüyorsun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    Gazi-Maliye geldi. Varmi gaziye gelen?

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bolu_beyi
    bolu_beyi's avatar
    Erkek

Gazi- istatistik :)

by : bolu beyi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    T.C. Kimlik Numarası  
    Adı ve Soyadı ÇETİN TERBİYELİ

Yerleştiği Bölümün
    KoduTercih SırasıYerleşme Puan Türü
    3049154 25 EA
    Adı ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ (KKTC-LEFKOŞA)
    GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ
    GRAFİK TASARIM (TAM BURSLU)

Abi tamam kazandık eyvallah burs nasıl düşer , gitmek istemezsem seneye tekrar girebilirmiyim dgsye kıbrıs pahalımıdır nasıl geçinilir bilgisi olan varmı

bunları şuan sorman çok saçma. tercih yapmadan önce hiç aklına gelmedimi bu sorular ?

bursun düşüp düşmemesi gittiğin üniversitenin insiyatifi

gitmezsen seneye gireresin puanın düşer

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

İstanbul üniversitesi iktisat (ingilizce)

ilk tercihimdi :)

HolyReform tarafından 10/Eyl/12 21:07 tarihinde düzenlenmiştir

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

okuduğum kadarıyla kimsenin gitmemesi gereken bir üniversite diye bahsediliyor o yüzden bi sene daha hazırlanmak istiyorum puanım düşermi seneye girsem sınava ne olur bir bilgisi olan yokmu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

okuduğum kadarıyla kimsenin gitmemesi gereken bir üniversite diye bahsediliyor o yüzden bi sene daha hazırlanmak istiyorum puanım düşermi seneye girsem sınava ne olur bir bilgisi olan yokmu

hocam grafik tasarımı zor kazanmışsın eğer seneye tekrar girerim diyorsan hiç kazanamazsın çünkü puanın çok düşecek. ben de kıbrısta okuyorum girne de eğer ailenin aylık geliri 4 bin altındaysa tavsiye etmem. çünkü yeme içme ev kirası odur budur şudur 1 milyar gidecek. ayrıca grafik tasarım bölümü masraflı bölümdür. ha bire çıktı alırsın. ve bu tür şeyler kıbrısta pahalıdır. düşün a4 renkli 1 tl ye çıktı alıyorsun. ve senin işin a4 le değil daha büyü boyutlar ile olacak. 50*70 poster15 tl bundan haftada 2 3 kere aldığını düşün. bursun düşme ihrimali 2.00 not ortalamsına bağlıdır genelde. en azından american university de böyle. muhtemelen hepsinde aynı. lefkoşa çok büyük bir yer değildir. genelde gezmek için girneye gelirsin. hayat girne de çünkü ve mağusa da. yani eğer ki ailenin maddi durumu iyi değilse 1500 tl maaş alıyorsa buraları düşünme derim. ayrıca okul harç paraları da yüksektir. onlarıda öğren. mesela bizim okulun harç parası %100 burslular için 1160 euro senelik. her sene bunu veriyorsun. yaz okulu ders ücreti ders başına 500 euro. sen hesap et

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

hocam grafik tasarımı zor kazanmışsın eğer seneye tekrar girerim diyorsan hiç kazanamazsın çünkü puanın çok düşecek. ben de kıbrısta okuyorum girne de eğer ailenin aylık geliri 4 bin altındaysa tavsiye etmem. çünkü yeme içme ev kirası odur budur şudur 1 milyar gidecek. ayrıca grafik tasarım bölümü masraflı bölümdür. ha bire çıktı alırsın. ve bu tür şeyler kıbrısta pahalıdır. düşün a4 renkli 1 tl ye çıktı alıyorsun. ve senin işin a4 le değil daha büyü boyutlar ile olacak. 50*70 poster15 tl bundan haftada 2 3 kere aldığını düşün. bursun düşme ihrimali 2.00 not ortalamsına bağlıdır genelde. en azından american university de böyle. muhtemelen hepsinde aynı. lefkoşa çok büyük bir yer değildir. genelde gezmek için girneye gelirsin. hayat girne de çünkü ve mağusa da. yani eğer ki ailenin maddi durumu iyi değilse 1500 tl maaş alıyorsa buraları düşünme derim. ayrıca okul harç paraları da yüksektir. onlarıda öğren. mesela bizim okulun harç parası %100 burslular için 1160 euro senelik. her sene bunu veriyorsun. yaz okulu ders ücreti ders başına 500 euro. sen hesap et

hocam ben en iyisi seneyi bekliyeyim 

http://www.dikeygecis.org/forum/34093-yaptigim-tercihe-gitmezsem-seneye-puanim-dusermi.html

burda düşmez diyo hocam kayıt yaptırmadım daha doğrumudur acaba

Toplam Hit: 1932 Toplam Mesaj: 18