Diablo Hakkında
-
Sevgili Müridler Lafı uzatmak istemiyorum Diablo nasıl bir oyundur netten araştır kadarıyla özetle anlatan yok. Diablo III deneyeceğim sizin fikirleriniz nelerdir oyun hakınnda.Amaç ney karakterler nasıl görüntüsü falan biraz açıklarsanız sevinirim :)
-
Diablo 3 çıktıda benim mi haberim yok?
-
Diablo 3 daha çıkmadı 2 yi de oynarsan zevk alamassın artık bu zamanda grafikleri çok eskidi çünkü.Çıkacak diablo 3 için bi fikir olsun diye torchlight ı indirip bi oyna derim en azından oyun mekanikleri hakkında az çok bilgin olur.Tabi diablo 2 torchligt ile kıyaslanamaz bile :D
-
Peki onu çekemeye başlıyayım.Çıkış tarihi belirlimi peki?
-
konuyla alakası yok ama üstüden oynadığım swf geldi aklıma
bi göz at istersen ordada diablo vardı ben ismini Galdirik olarak deiştirmiştim :)
yakupgunaydin.com
-
Tam belli değil çıkış tarihi, ama kışa doğru önsatış yapan siteler var. Ama kesin bir bilgi yok diye biliyorum.
-
çıkışıyla ilgili kesin bir bilgi yok.d1 ve d2 çok iyi oyunlar ama biraz eski grafikleri bir süre sonra bayabilir.tabi grafik umrumda değil ben oyunuma hikayeme bakarım diyorsan süper oyundur
-
2011 sonu cıkcak d3
edit: bu yıl cıkacagı kesin olarak acıklandı.Ay olarak bir tarih yok kesinleşen ama son çeyrek olucak hatta 1-2 gun once yetkili birinin acıklaması var bu yıl sonu yeni wow paketi starcraft ek paketi ve diablo 3 cıkcak blizzard yılı olucak diye.
d2 lord of destruction da halen oynanmakta battle nette
5-6 yıl once deli gibi oynuyorduk arkadaslarla geceleri cok iyi oluyordu
artık bakıcaz d3 cıksın eskisi gibi zevk verirse yine geceleri uyutmıcak:D
-
bazı siteler ön satış yapıyor bence şimdiden heves etme :D
diablo 3 cok buyuk ihtimalle kasım 2011 de cıkıcak sen 2 de takıl cok fena dır oyun :D
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
2011 sonu cıkcak d3
edit: bu yıl cıkacagı kesin olarak acıklandı.Ay olarak bir tarih yok kesinleşen ama son çeyrek olucak hatta 1-2 gun once yetkili birinin acıklaması var bu yıl sonu yeni wow paketi starcraft ek paketi ve diablo 3 cıkcak blizzard yılı olucak diye.
-----------------------------Eminim 2011 sonundada çıkmayacak 10 yıldır hep çıkacak çıkacak ama bi türlü çıkmadı her sene bi tarih verirler ama bi türlü çıkmaz arada milleti gaza getirmek kendilerinide unutturmamak için sitelerinden video yada karakter özellikleri paylaşırlar aha bu defa çıkıyo dersin ama yine fısss...
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------2011 sonu cıkcak d3
-----------------------------Bakalım hocam çıksın artık..
Uzun süredir çıkıcak çıkıcak bir cıkamadı. Wowda cataclysm'de geldi bakalım.. Hayırlısı wow şuan süper gidiyor.