Diferansiyel Denklemler - Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Yarın diferansiyel denklemler dersinin bütünleme sınavına gireceğim. Hoca çıkabilecek soruları vermiş, bunların içerisinden soracakmış. İçlerinden bazılarını çözemedim. Bu dersten anlayıpta yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Bu dersten geçmek benim için çok önemli. Soruları ekliyorum. Çözemediğim sorular: 3-6-10-12-13-14-15-16

sorular

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

ben bu dersin aq

2007den beri bu dersi aliyorum yaz okuluda dahil ve anca bu donem gectim oda hoca yardimci oldu yoksa gene kaldim

bana uzak allaha yakin olsun

neyse kolay gelsin sana

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

yarın benmde var aq    2 senedir geçemedigim kodugumn dersini ama yarin inş  bi niyetim var geçmeye tabi pcnin başindan kalkıp çalişabilirsem :)

bide  bu difransiyel ile ilgili  sözel tanım vs. varmiş  bunlar nelerdir bilen var mi  .

adi  kısmi falan filan bununla ilgili  internet sayfasi  döküman olan var mi acaba ?

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben bu dönem alıyorum ilk defa, ilk sınav 40'tı, finalden 30 almısım simdi ögrendim notumu.

amına koyayım böyle dersin, ff fd gelirse ben de aranıza katılırım artık.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kallesh
    kallesh's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu dersi 3. yılda verdim birde bizim hoca adam esittirin ortasına kesir cizgisini yazmazsan bile sorudan puan kıran biriydi denklemlerin hepsini numaralardık vede kitap mantıgı 3. denklemi 5. denklemde koyarsak dersin sonucu hesaplardık derdik yaaa Allah yardımcın olsun inşallah senin hocan bizim ki kadar sıkıntılı değildir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

hocam bütün homojen olmayanları işaretlemişsin onların herbirinin çözümü 1.5-2 sayfa sürüyordu(düzenli yazıyla tabi). ayrıca bi yerden sonra herşey birbirine giryor hata oluyor, işlemler başa sarıyor derken bayağı bi zaman alıyor herbirinin çözümü. kolay kolay uğraşacak kimseyi bulamazsın bu sorular için. 1 gün önceden vermen çok geç olmuş. daha erken vermiş olsan eski ders notlarımı karıştırır çözerdim ama şu an işim var ders notlarımı da bulamam şimdi zaten.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gencbeyin
    gencbeyin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu dersi ilk aldığımda yıl 2005'ti. geçtiğimde ise 2009. ama hiç bişey öğrenmeden hoca geçirmişti. allah kolaylık versin zor iş 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek

eyvallah sağolun. bende öğrenipte geçme peşinde değilim, elimdeki cevapları ezberliyipte geçeyim. bu ders yüzünden bitirme tezini alamıyorum. şu dersten kurtulsam okul biticek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek

Geçen sene bu zamanlar sorsaydın keşke :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Wolfram Alpha'ya denklemleri verirseniz çözebilir. Kayıt olup üç gün içinde tüm işlem basamaklarını da görebilirsiniz.

Olaylara karışmayın!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

,hocam telefonda oldugumdan uzun uzun cozumleri yapamadim ama ,

genelinde u cozumunu bulduktan sonra v1,v2 cozumleri onereksin klasik y=u+v1+v2 deyip cozeceksin,

direk su soru ne? diye bi iki soru pm atarsan elimden geldiginde anlatmaya calisirim.

basarilaru

Toplam Hit: 3413 Toplam Mesaj: 16