folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Diğer Disiplinlerin MMA Karşısında Şansı Var Mı?

Diğer Disiplinlerin MMA Karşısında Şansı Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, MMA maçlarını takip ediyorum. Herkes karma stillerle çıkıyor kafese. Kimsenin neredeyse tek bir stili yok.

Benim merak ettiğim şu. MMA'de her stilden bölük pörçük öğrenmek yerine bir stilde siyah kuşak sahibi bir adam çıkıp tozunu attıramaz mı?

Ya da bir olimpik boksörü çıkarsak iş yapmaz mı? Benim şahsi yorumum kendinin yere alınmasına izin vermeyen bir boksör çok rahat bir 

şekilde UFC'de dövüşebilir. Yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Benim doğruluğundan emin olduğum bişey vardır.

*A dövüş sanatını bilen B dövüş sanatını bileni kesin yada büyük ihtimalle yener demek bişey bilmeyen adam lafıdır.

Bunu hani şimdi gelip "olm şunu yapan adam şunu yapan adamı parçalar yhaa" tarzı yorum yapacaklara söylüyorum.

Ha en fazla kimlerin avantajı var dersen sambo,kickboks,muay thai stillerinden birinin yanına jiu jitsu koymuş adamların MMA de diğerlerine göre daha fazla şansı vardır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

*A dövüş sanatını bilen B dövüş sanatını bileni kesin yada büyük ihtimalle yener demek bişey bilmeyen adam lafıdır.

Bunu hani şimdi gelip "olm şunu yapan adam şunu yapan adamı parçalar yhaa" tarzı yorum yapacaklara söylüyorum.

Ha en fazla kimlerin avantajı var dersen sambo,kickboks,muay thai stillerinden birinin yanına jiu jitsu koymuş adamların MMA de diğerlerine göre daha fazla şansı vardır.

X + BJJ yapan adamlar zaten UFC'nin tamamını oluşturuyor nerdeyse. Benim sorum şu. Salt boks bilen ama yere alınmamak için de antrenman yapmış bir adama karşı BJJ'ci ne yapabilir? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

OliMpik Boksörleri niye büyuttun bu kadar ? Dehşetul vahşet sporlar var onlar olimpiyatlara alınmıyor mesela kyokushin karate

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

X + BJJ yapan adamlar zaten UFC'nin tamamını oluşturuyor nerdeyse. Benim sorum şu. Salt boks bilen ama yere alınmamak için de antrenman yapmış bir adama karşı BJJ'ci ne yapabilir? 

Hacım şimdi BJJ cinin profluğuna ve boksörün profluğuna bakar tabi ki olay ama boksör yere alınmamak için ne kadar antrenman yaptıysada bir MMA maçında hiç yere alınmayacak adam heralde dünyada çok azdır.

Boksör yere alınmamak için antrenman yapıyor ama BJJ cide yere almak üzerine eğitimli zaten.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

@tustanbakanadam Yok hocam en idmanlısı olimpiklerdir diye söyledim. Büyütmeye göre birşey yok.

@u235 Hocam MMA'de salt disiplin dövüşen birini biliyor musun? Eğer varsa incelemek istiyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

@tustanbakanadam Yok hocam en idmanlısı olimpiklerdir diye söyledim. Büyütmeye göre birşey yok.

@u235 Hocam MMA'de salt disiplin dövüşen birini biliyor musun? Eğer varsa incelemek istiyorum.

salt disiplin nedir ? Sadece tek bir  disiplinde dövüşen mi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Evet dostum 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    Mylitta bunu yazdı

Evet dostum 

Brock Lesnar sadece güreşci.Hatta jijitsu bilmediği için ilk maçında Frank Miri çok iyi döverek başlamasına rağmen maç sonunda Frank Mire yenilmişti.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bide emin olmamakla birlikde Alistair Overeeminde sadece kickbokscu olduğunu düşünüyorum.

Senin favori kim MMA de?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Hocam boxta sarilma var mmada da var ama sinirsiz genelde sarildigin adamn stili yer dovusleri ile ilgiliyse keserler adamin ayagini yerden sonucta yumruklarinda elektrik yokki surekli kendisinden uzak tutsun rakibi, 

isi bilen adam rakibi herturlu yere ceker , yerde ki adama elini versen kolunu kaptirirsin

Örneğin   alistair overeem vs fabricio werdum maçı 

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 3016 Toplam Mesaj: 29