Digital Matte Painting Ve Projectionman (2D Den 3D'ye)
-
Buaralar Video Compozisyonlari ve 3D Dynamik effektler uzerinde calisiyorum, bircogunuzun 2D bir resmi nasil 3D ye cevirdigime dair temel bir bilgisi var. Matte Painting ve Compozisyon olayi ise cok daha onemlidir. yaptiginiz 3D bir nesnenin o sahneye oturmasi gerekir, yani sahneyle iyi kaynasmasi gerekir. bu videoda ozellikler Ruzgardan salanan cimleri on plana cikardim.
Yorumlarinizi ve onerilerinizi eksik etmeyina arkadaslar ;)
Orjinal Resim;

3D Video Animasyonu;
-
ah bide hızlı upload yapacan diye quality i düşürmesen :D HD yap şunları artık
-
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------
ah bide hızlı upload yapacan diye quality i düşürmesen :D HD yap şunları artık
-----------------------------:D Yha WideScreen yaptim exportu ama mpeg. olarak almak zorunda kaldim :D youtube en hizli mpeg yukluyo :D
-
taşı ve köprüyü komple 3d modelledin mi? çözünürlükten anlaşılmıyo, wireframe hali model gibi duruyo, texture suz bir görüntü koyarmısın model ise sadece wire ile olabilir
-
ronesans bunu yazdı:
taşı ve köprüyü komple 3d modelledin mi? çözünürlükten anlaşılmıyo, wireframe hali model gibi duruyo, texture suz bir görüntü koyarmısın model ise sadece wire ile olabilir
-----------------------------evet hocam tas ve kopru full model ;) detayli modelledim ;)
-
Arkadaşım gerçekten başarılı bir çalışma eline emeğine sağlık ancak çimler değil o yeşil eleman ön planda haberin olsun ;)
-
zeratul bunu yazdı:
Arkadaşım gerçekten başarılı bir çalışma eline emeğine sağlık ancak çimler değil o yeşil eleman ön planda haberin olsun ;)
-----------------------------:D o yesil sey cinema 4d nin maskotu :D yha upload sirasinda kalite kaybi oldugu icin cimler erke blanda kalmis haklisin ;)
-
Ruslar yapıyor arkadaş,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Ruslar yapıyor arkadaş,
??? -
hafif hafif kayıyıo yeşil eleman :D
-
MMB bunu yazdı:
hafif hafif kayıyıo yeşil eleman :D
-----------------------------yha o sahneyi doldursun diye koydum :D onemli olan kamera mapping ve cimler :D