Digitalocean Kullananlar, Düşünceleri Alabilir Miyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

2 GB pakette 10' a yakın VPS' im var webuzo panel ve swap ile konfigure edilince ötesi yok :) cpanelden aşağı kalır bir yanıda yok memnunum hayvan gibi site barınıyor ne zaman reboot ettim hatılamıyorum :)

Apache, nginx, varnish ve bir kaç optimizasyon ile muazzam makinalar oluyorlar :) Diskler SSD olduğu için ramin 2 katına kadar swapta korkmadan verebilirsiniz.

Edit: Bu arada Centos 6.5 64 Bit kullanıyorum. Sunucu işlerim sisteminde paran varsa RedHat yoksa Centos :)

sRcN tarafından 12/Oca/15 00:06 tarihinde düzenlenmiştir

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaparike
    kaparike's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://centos-webpanel.com

Şiddetle tavsiye ederim, tavsiyeler arasında görmedim yeni olduğu için pek bilinmiyor galiba çok stabil hata oranı en az ve dengeli performans sağlayan güzel bir centos yapımı panel.

Anti Envato
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    kaparike bunu yazdı

Şiddetle tavsiye ederim, tavsiyeler arasında görmedim yeni olduğu için pek bilinmiyor galiba çok stabil hata oranı en az ve dengeli performans sağlayan güzel bir centos yapımı panel.

bunu da kullandım. illallah gelmişti bundan. her konfigürasyona sorun çıkartıyordu.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı
    kaparike bunu yazdı

bunu da kullandım. illallah gelmişti bundan. her konfigürasyona sorun çıkartıyordu.

siteye eklemişler ayrıca uninstall edemezsiniz, tamamen sistemi silmeniz gerekiyor diye

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

Valla hacilar bende şu edu epostasıyla bi 100 papel kapmıştım ama adamlar "beleş verdik" gözümüz üzerinde izlenimi bırakyıor. Proxy listesi kullanan bi webscraper denedim 30 tane "Abuse Complaint" gelmiş.  Olayı anlatıp o ip adreslerine saldırı yapmadım onlar publik proxylerdi vs güzel kardeşim falan dedik yok yemediler. En iyisi eğer sizin başınıza kötüye kullanım yüzünden böyle Abuse Complaint falan gelirse mala yatın.

"My droplet has been compromised and malicious scripts installed to launch this attack : s what can i do sometimes? please help me its the fitbil in the tabela"

Tek site barındırmak istiyorsan ayrıca hoca, panel yerine kendine güzel bir LEMP(Linux, Nginx, MariaDB MySQL & PHP-FPM) paketi kurman performans ve stabilite için daha iyi olur. Üstüne birde veritabanı ve http tarafına bir cache mekanizması attın mı tadından yenmez.

ZINDIK tarafından 12/Oca/15 02:43 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Hocam Webuzo kullan kaynak tüketimi çok azdır. Diğer Zpanel ve Centos Panel kullandım illallah ettirdiler. Vesta panel de güzeldir ama ücretsiz performans Webuzoda. Ancak webuzonun da biraz daha geliştirilmesi gerekli. 

imza.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    caner011 bunu yazdı

Hocam Webuzo kullan kaynak tüketimi çok azdır. Diğer Zpanel ve Centos Panel kullandım illallah ettirdiler. Vesta panel de güzeldir ama ücretsiz performans Webuzoda. Ancak webuzonun da biraz daha geliştirilmesi gerekli. 

aynen vestayı bende kullanıyorum çok kolay ve hızlı çalışıyor

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kaparike
    kaparike's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    kaparike bunu yazdı

siteye eklemişler ayrıca uninstall edemezsiniz, tamamen sistemi silmeniz gerekiyor diye

Hocam zaten hiçbir paneli adam akıllı kalıntılarıyla birlikte uninstal edemiyorsun ki fresh olarak sistemi yeniden kurmak en sağlıklısı oluyor bu gibi durumda. Ayrıca centos panel şuanki sürümüyle bana 4 adet sunucumda sıfır sıkıntı yaşatıyor bilemiyorum.

Anti Envato
Toplam Hit: 3345 Toplam Mesaj: 29