Digitalocean Ödeme Nasıl Yapılıyor
-
Digitalocean üye oldum 10 dolar hediye etti 5 dolarlık paketen aldıydım. Hesaba nasıl para yükleyecem bulamadım. Paypaldan ödeme alıyor ama paypal da türkiyeden ödeme almıyor. Billing e bakıyorum ödeme diye birşey yok. Ben hesabıma 10 dolar 20 dolar yükleyemez miyim?
-
x-files bunu yazdı
Digitalocean üye oldum 10 dolar hediye etti 5 dolarlık paketen aldıydım. Hesaba nasıl para yükleyecem bulamadım. Paypaldan ödeme alıyor ama paypal da türkiyeden ödeme almıyor. Billing e bakıyorum ödeme diye birşey yok. Ben hesabıma 10 dolar 20 dolar yükleyemez miyim?
Kredi kartı ile alıyor diye biliyorum paypal büyük kolaylıktı yazık oldu ya.
-
garantiye git, hesap ac
sanal kart veriyo (kredi kartina gerek yok) onla odeme yapabilirsin. varsa halihazirda kredi kartin onla da yapabilirsin. ama 10 dolardan daha buyuk kuponlar dolasiyodu piyasada yeni kaydolanlar icin ( 50 dolar falan vardi githubda) onlara bi bak (50 dolar = 10 ay sonucta)
-
nurulmac11 bunu yazdı
garantiye git, hesap ac
sanal kart veriyo (kredi kartina gerek yok) onla odeme yapabilirsin. varsa halihazirda kredi kartin onla da yapabilirsin. ama 10 dolardan daha buyuk kuponlar dolasiyodu piyasada yeni kaydolanlar icin ( 50 dolar falan vardi githubda) onlara bi bak (50 dolar = 10 ay sonucta)
Onları kullandım. 50 dolar kupon aldım ama kabul etmedi
-
x-files bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
garantiye git, hesap ac
Kabul etmedi mi? Desteğe mesaj at, yardımcı olup kuponunu tanımlarlar.
-
x-files bunu yazdınurulmac11 bunu yazdı
garantiye git, hesap ac
hocam benim de 50 dolarlık kuponumu kabul etmemişti ticket açtım kodu gönerdim onlar etkinleştirdi.
-
Koda silindi gitti geçmiş olsun artık. Edu maile githup dan almıştım.
-
github'lar patladı beyler. 35$ uçtu bende de. Paypal olamdığı için yükleyemiyor. Ay sonu sanal karttan çekmeye çalışıyor :(
vultr, ovh, scaleway, digitalocean arasında kararsız kaldım,
-
Hocam Digital Ocean için 50 Dolarlık kuponlar var
Almak için Edu mailin ile Github Student pack 'e girip ordan hesap alıyorsun.. Daha sonra sana key veriyor o keyi Saklıyorsun.Digital Ocean'a giriyorsun kayıt olurken " Hacı Kuponnu var mı la ? Yoksa ezük müsün" diye soruyor . Sonra key'i giriyorsun sana 50 $ veriyor.
10 $ Da ekstradan veriyor Ediyor 60$
Ben 1 sene falan kullandım Digital Ocean'ı bu şekilde :D 60$ ile ama bitti geçenlerde şimdi Kredi Kartından çekiyor :D
Kolay gele..
EDİT;
@NoktaliVirgul hocam ben kullandım 15 gün önce 2 tane Kupon attım 2 ayrı hesaba :D birşeyleri yanlış yapıyorsundur birdaha dene bence
MhmdAlmz tarafından 08/Eki/16 18:02 tarihinde düzenlenmiştir -
NoktaliVirgul bunu yazdı
github'lar patladı beyler. 35$ uçtu bende de. Paypal olamdığı için yükleyemiyor. Ay sonu sanal karttan çekmeye çalışıyor :(
vultr, ovh, scaleway, digitalocean arasında kararsız kaldım,
en hizlisi vultr, ama para yuklemezsen direk kapatiyo
onun disinda digitalocean iyidir, ben bi ara seedbox olarak kullandigim dropleti 10 ay odememistim kapatmamisti
scaleway hic kullanmadim
-
Digitalocean'a banka kartı bilgimi ekledim ama ödeme yapacağım bir bölüm yok. Dolar kurunun hali malum, bir seferde 50 dolar aktarıp kur artışından etkilenmemek istiyorum. Bunu nasıl yaparım?