Digitalocean Ödeme Nasıl Yapılıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Digitalocean üye oldum 10 dolar hediye etti 5 dolarlık paketen aldıydım. Hesaba nasıl para yükleyecem bulamadım. Paypaldan ödeme alıyor ama paypal da türkiyeden ödeme almıyor. Billing e bakıyorum ödeme diye birşey yok. Ben hesabıma 10 dolar 20 dolar yükleyemez miyim?

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    x-files bunu yazdı

Digitalocean üye oldum 10 dolar hediye etti 5 dolarlık paketen aldıydım. Hesaba nasıl para yükleyecem bulamadım. Paypaldan ödeme alıyor ama paypal da türkiyeden ödeme almıyor. Billing e bakıyorum ödeme diye birşey yok. Ben hesabıma 10 dolar 20 dolar yükleyemez miyim?

Kredi kartı ile alıyor diye biliyorum paypal büyük kolaylıktı yazık oldu ya.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

garantiye git, hesap ac

sanal kart veriyo (kredi kartina gerek yok) onla odeme yapabilirsin. varsa halihazirda kredi kartin onla da yapabilirsin. ama 10 dolardan daha buyuk kuponlar dolasiyodu piyasada yeni kaydolanlar icin ( 50 dolar falan vardi githubda) onlara bi bak (50 dolar = 10 ay sonucta)

black implies white, self implies other, life implies death.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

garantiye git, hesap ac

sanal kart veriyo (kredi kartina gerek yok) onla odeme yapabilirsin. varsa halihazirda kredi kartin onla da yapabilirsin. ama 10 dolardan daha buyuk kuponlar dolasiyodu piyasada yeni kaydolanlar icin ( 50 dolar falan vardi githubda) onlara bi bak (50 dolar = 10 ay sonucta)

Onları kullandım. 50 dolar kupon aldım ama kabul etmedi

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

garantiye git, hesap ac

Kabul etmedi mi? Desteğe mesaj at, yardımcı olup kuponunu tanımlarlar. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

garantiye git, hesap ac

hocam benim de 50 dolarlık kuponumu kabul etmemişti ticket açtım kodu gönerdim onlar etkinleştirdi.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Koda silindi gitti geçmiş olsun artık. Edu maile githup dan almıştım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

github'lar patladı beyler. 35$ uçtu bende de. Paypal olamdığı için yükleyemiyor. Ay sonu sanal karttan çekmeye çalışıyor :(

vultr, ovh, scaleway, digitalocean arasında kararsız kaldım,

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam Digital Ocean için 50 Dolarlık kuponlar var 
    Almak için Edu mailin ile Github Student pack 'e girip ordan hesap alıyorsun.. Daha sonra sana key veriyor o keyi Saklıyorsun.

Digital Ocean'a giriyorsun  kayıt olurken " Hacı Kuponnu var mı la ? Yoksa ezük müsün" diye soruyor . Sonra key'i giriyorsun sana 50 $ veriyor.

10 $ Da ekstradan veriyor Ediyor 60$ 

Ben 1 sene falan kullandım Digital Ocean'ı bu şekilde :D 60$ ile ama bitti geçenlerde şimdi Kredi Kartından çekiyor :D

Kolay gele..

EDİT;

@NoktaliVirgul hocam ben kullandım 15 gün önce 2 tane Kupon attım 2 ayrı hesaba :D birşeyleri yanlış yapıyorsundur birdaha dene bence

MhmdAlmz tarafından 08/Eki/16 18:02 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

github'lar patladı beyler. 35$ uçtu bende de. Paypal olamdığı için yükleyemiyor. Ay sonu sanal karttan çekmeye çalışıyor :(

vultr, ovh, scaleway, digitalocean arasında kararsız kaldım,

en hizlisi vultr, ama para yuklemezsen direk kapatiyo

onun disinda digitalocean iyidir, ben bi ara seedbox olarak kullandigim dropleti 10 ay odememistim kapatmamisti

scaleway hic kullanmadim

black implies white, self implies other, life implies death.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazuo
    kazuo's avatar
    Erkek

Digitalocean'a banka kartı bilgimi ekledim ama ödeme yapacağım bir bölüm yok. Dolar kurunun hali malum, bir seferde 50 dolar aktarıp kur artışından etkilenmemek istiyorum. Bunu nasıl yaparım?

Toplam Hit: 2272 Toplam Mesaj: 14
digital ocean