Digitalsanat.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alberto bunu yazdı:
    -----------------------------

yapma ya cokmu fakır durumdayım :( 

ne diyon hocam eline bide kağıda sarılı şarap şişesi versek tam tip olacan :D

allah aşkına foto makinesi yerine bi kamera koy sigarayı at saçlarada biraz şekil ver bide yetim gibi oturma :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BarisYigit bunu yazdı:

ErotikPanda bunu yazdı:

yok hocam ben sadece hazır sistemlerden ve editlemesinden anlarım kısaca çok profesyonel bişi olmaz. dediğimiz fikir için sana güzel bi yazılım lazım.

ayrıca şu resmini kaldır allah aşkına o fotoğraf makinesi ne fakir yönetmen modundasın :D

sadece body fiyatı ortalama 3.5 milyar olan bi makina ile bence gayet yönetmen modunda :)

550d ile film çekenleri düşününce..

hacı makineye laf atan yok. ama sonuçta bir yönetmen olarak foto makinesi olayı çok fakir göstermiş isterse makine 10 milyar olsun :D

Yerine bi kamera çok daha stil olacaktır emin ol :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberto
    alberto's avatar
    Erkek

erotikPanda :))) sanırım sen bu çekim ileriile hiçde yakında uzaktan bir ilgin yok sanırım :))) 

o görmüş olduğun makineyi birazcık araştırsan bence farklı olurdun. oyle yabana atılacak mekine değil. o makine ile 20 nın uzerınde klip ve bir o kadarda film reklam cekımlerı yaptım :) 

http://www.youtube.com/watch?v=9JkgGRRtLzA

sadece sana bir ornek vermek istedim :) 

fakirlik ve zenginlik elindeki makine ile olculmez dostum yaptıgın işlerle olculur :) 

ama sen fakır bedbaht olarak gormek ıstıyorsan ıstıyorlarsada bu benım degıl sizin sorununuz :))) 

ErotikPanda bunu yazdı:

BarisYigit bunu yazdı:

ErotikPanda bunu yazdı:

yok hocam ben sadece hazır sistemlerden ve editlemesinden anlarım kısaca çok profesyonel bişi olmaz. dediğimiz fikir için sana güzel bi yazılım lazım.

ayrıca şu resmini kaldır allah aşkına o fotoğraf makinesi ne fakir yönetmen modundasın :D

sadece body fiyatı ortalama 3.5 milyar olan bi makina ile bence gayet yönetmen modunda :)

550d ile film çekenleri düşününce..

hacı makineye laf atan yok. ama sonuçta bir yönetmen olarak foto makinesi olayı çok fakir göstermiş isterse makine 10 milyar olsun :D

Yerine bi kamera çok daha stil olacaktır emin ol :)

profesyoneller az konuşur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

olaya atlamıs gibi olmayım ama kaçlık lens kullandım hacım ekstra motor ve ekran olarak ne taktın? eğer klipleri fotograftaki sistemin aynısıyla yaptıysan tebrik ederim 

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberto
    alberto's avatar
    Erkek

50mm

100mm

70-300

85mm

18-135

bunlar kullanıldı tabıkı gereklı yerlerde saryo vardı ama hıc ısık kullanılmadı klıplerde tabıkı kullanıldı ısık sadece bu surf te kullanılmadı 

sipidik bunu yazdı:

olaya atlamıs gibi olmayım ama kaçlık lens kullandım hacım ekstra motor ve ekran olarak ne taktın? eğer klipleri fotograftaki sistemin aynısıyla yaptıysan tebrik ederim 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alberto bunu yazdı:

yahu ne diyorum foto makinesi ister 2398547239587234985 milyar olsun

sadece diyorum ki onun yerine bi kamera daha iyi giderdi tarz olurdu dedim ama sustum ulan ne foto makinesi sevdasıymış :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

yorumlari okumadimda domain tam adultluk

gizli bir mesaj bile veriyor 

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberto
    alberto's avatar
    Erkek

:)) ammada erotıksın vallahı hocam yanı oncekı duran aletın buyuklugu degıl ıslevı onemlı tamam buyuk kameralar var ama onun verdıgı goruntu kalıtesını vermıyor yokmu ondan daha ıyı kalıte veren elbette vardır ama 20 bın lıradan baslıyor o makıneler. bunun ozellıgı lenslerın cok olursa daha fazla basarılı ısler cıkarabılırsın. mesela red kamera ılede cekım yapıyorum ama red takımı bugun takım almaya kalksan amerıcadadakı fıyatı epıc olanın 50 bın dolar burada 100 bın dolar :) 

ama red ıle cıkarılan goruntulerı bu makıne ıle cıkarabılırmısın ewet cıkarırsın.

sadece bu 50 kare cekıyor onunla 200 kare cekebılıyorsun. elbette arasında fark var lakın bununlada yakın seyler cıkıyor. mesele duygusal :)) 

ErotikPanda bunu yazdı:

alberto bunu yazdı:

yahu ne diyorum foto makinesi ister 2398547239587234985 milyar olsun

sadece diyorum ki onun yerine bi kamera daha iyi giderdi tarz olurdu dedim ama sustum ulan ne foto makinesi sevdasıymış :|

Toplam Hit: 1926 Toplam Mesaj: 19