Digiturk Elektirik Gidene Kadar Beleş Kullan..
-
Hocalar doğum günü bayramlarda digitürk'ün tüm kanalları açılır fişi çekmemeniz ve kumandadan off tuşuna basmadınız sürece bedava izliyorsunuz.. Çünkü kendini güncelleyemiyor. Hiç bir ücrette ödemiyorsunuz ek olarak .
-
DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar doğum günü bayramlarda digitürk'ün tüm kanalları açılır fişi çekmemeniz ve kumandadan off tuşuna basmadınız sürece bedava izliyorsunuz.. Çünkü kendini güncelleyemiyor. Hiç bir ücrette ödemiyorsunuz ek olarak .
-----------------------------saol bizim evde tv 24saat açık ztn sorun yok
-
Haa teyzem de şu ilk ay tüm kanallar açık olan kampanyadan almıştı, aylar geçmesine rağmen kanallar açık hala, kesmediler diyordu. demek TV'den kapatmış ondan...
-
Digiturk dsmart , hotbird deki tüm şifreli kanalları dijital tv kartınızla izlemek istermesiniz?
yıllık sadece 120 YTL başvuruyu pm ile yapınız (tbt üyelerine 100 ytl)
BU ara nasıl oluyo anlamıyorum her 3 saniyede bir şifre değişiyor bu kanallar benim sistemde şifreler her 3 sn de bir yenileniyor bunun için internetinizinde olması lazım tabiki
-
lig tvde dahil mi?
-
Cia bunu yazdı:
lig tvde dahil mi?
-----------------------------herşey dahil hocam .. Alper Tv hiç kapatmıyoruzki kendini güncellesin:D
-
Cia bunu yazdı:
lig tvde dahil mi?
full akşam lig tv ama bakıyodum pek futbolu sevmem :)= yakında discovery den yaptığım kayıtları upload edeceğim :) -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
lig tvde dahil mi?
full akşam lig tv ama bakıyodum pek futbolu sevmem :)= yakında discovery den yaptığım kayıtları upload edeceğim :)
-----------------------------hoca tüm kanallar nasıl 100 keat :D sendemi hile kullanıosun :)
hemde yıllık.
-
DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
lig tvde dahil mi?
full akşam lig tv ama bakıyodum pek futbolu sevmem :)= yakında discovery den yaptığım kayıtları upload edeceğim :)
-----------------------------hoca tüm kanallar nasıl 100 keat :D sendemi hile kullanıosun :)
hemde yıllık.
yık hile felan normal kanal açarmış gibi aç ister kapa ister aç yıllık 100 ytlhile yok ama yasalda değil ;) onun için tbt müridlerine öncelik veriyorum yasak normalde böyle şeyler :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DreamNatreX bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
lig tvde dahil mi?
hemde yıllık.
yık hile felan normal kanal açarmış gibi aç ister kapa ister aç yıllık 100 ytlhile yok ama yasalda değil ;) onun için tbt müridlerine öncelik veriyorum yasak normalde böyle şeyler :)
-----------------------------hoca ay sonu pm atarım :))
-
holynin mesleğini bilmiyorsunuz herhalde :))
alper dikkat et kendine ;)